31082015

Søndag drakk Åsmund og jeg peppermyntete og spiste dinosaurkjeks, nøt en lat fridag etter en lang arbeidsuke:
IMG_9511
Jeg hørte på radio, jobbet med blogg og så serier på nett-TV i løpet av dagen, alt i et bedagelig helgetempo:
IMG_9559
Til middag laget vi noe ekstra godt, nemlig pad thai med masse tofu og chili i. Åh, det slår altså aldri feil!:
IMG_9536
Jeg ryddet også sammen alt som skal være med på bloppisen idag! Sko for eksempel. Det ble en del der, ja, inkludert de rosa ballerinaskoa jeg giftet meg i! Langt flere par en jeg hadde trodd ble ryddet fram, og skoene er mer eller mindre ubrukt, og fortjener et liv ute i det fri, framfor å stå bortgjemt i kottet. Synes jeg!:
IMG_9552-2
En hel IKEA-pose stappfull med tøy er også klar. Den er sånn ca blytung, så å frakte den til Mesh etterpå er ikke noe jeg ser fram til akkurat, hehe! Får se på det som en treningsøkt, *knis*!:
IMG_9543

Idag, fra 14:00 til 18:00, er det altså Bloppis på Mesh i Tordenskioldsgate 3, arrangert av Synne og meg. Iiik, jeg er så spent! Det blir noe helt nytt for oss begge, og jeg er så spent på om noen av dere dukker opp, og på om vi får solgt noe! Fingrene er i alle fall krysset, hoho. Uansett! Mer informasjon kan dere finne ved å klikke her, og jeg vil holde dere oppdatert via Instagram igjennom arrangementet, så det er bare å følge med der :-) Håper vi sees! God mandag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så utrolig koselig med dinosaurkjeks, nam! Så ut som en deilig og fin søndag!
  Masse lykke til med salget i dag, hadde jeg vært i nærheten skulle jeg definitivt kommet en tur innom! :-)

 2. Åååå, jeg kunne så inderlig ønske at de hadde dinosaurkjeks i Norge! Ser i kommentarfeltet ditt at vi er flere om det, kanskje vi skulle startet en underskriftskampanje?? ;)

  Jeg fikk dessverre verken tid eller overskudd til å komme innom bloppisen deres i dag :( Gleder meg til å høre (lese) mer om hvordan det gikk :D

  1. Enig! Ja, jeg har tenkt det samme. Sist jeg blogget om dem var det også stor interesse, og det samme gjaldt for Instagram. Det er jo i grunn bare rart at vi ikke har dem her mer. Lurer på hva som er årsaken?

   Det var dumt at du ikke kunne komme! Men, kanskje det blir en neste gang? Håper første skoledag var bra!

   1. Jeg aner ikke altså! Kan liksom aldri tenke meg at det ikke er marked for disse kjeksene…??

    Første skoledag gikk veldig bra, takk som spør :) Det så ut som bloppisen var en suksess også :D

     1. Duuuu… Husker du hvor i Paris du fant kjeksene?? Har ei venninne som er der nå, men så langt finner hun dem ikke :'( :'(

     2. Aiai! Vi bodde på Hotel La Maison Montparnasse, og det var i en ganske stor matbutikk ikke så langt unna. Vi kom over den på vei til hotellet, etter en lang spassertur. Jeg tør ikke si hva butikken het, men det var en vanlig matbutikk (kjede?), ganske stor og jeg synes å huske at fargene i logo og sånt gikk i mørkegrønt? Jeg er nok ikke til bedre hjelp enn det :-(

Kommentarer deaktivert.