Home » Risør » 30112011

30112011

Å våkne opp igår var rett og slett en fryd, etter flere dager med en vond klump i magen, over en syk pus. Kass var nemlig blitt utrolig mye piggere; lekte, “prata”, spiste, koste masse, var nysgjerrig og oppvakt. Den fantastiske personligheten hans kom fram, og det var jeg strålende fornøyd med å få oppleve før jeg forlot Risør! Å vite at Kasspus er både frisk og blid føles veeeldig bra, og det måtte jeg såklart dele med dere :-) Jippi! Idag har forresten verdens beste mamma bursdag. Og siden jeg vet at hun leser her (hei mamma!), skriver jeg GRATULERER med dagen! :-) Ha en finfin onsdag, dere!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Lurer på en ting, er det søndagsåpent på Lush på byporten ? Isåfall, fra når til stengetid ?
  Gratulerer med dagen til din kjære mor, og Kvasspus som ble piggere !
  Han var bare supernuddelig ! :D

 2. Det er betryggende å høre! Håper Kass får en fin dag og moren din får en fin bursdag :D

 3. Hei :)

  Det var så godt å høre at Kazan var blitt bedre <3 Her har vi også gått med klump i både mage, hjerte og hals pga godgutten "vår". Han var jo min "baby" på tross av sine drøye ti kg, og jeg var så redd for at dette skulle gå galt. Nå gleder vi oss med dere, og gleder oss over hvert eneste bilde av han her, og hver eneste oppdatering ;)

  Klem, Gry.

  1. Det kan du tro vi gjorde også! Ble mye vonde tanker og følelser. Til aller høyeste grad. Jeg er så ufattelig glad for at han har blitt så frisk nå; ringer/sms’er hjem flere ganger om dagen nå, bare for å høre åssen det går med Kasspus. Gleder meg fælt til å feire jul med han, og er veldig glad for at dere ville la denne fine pusen få “pensjonisttilværelsen” hos oss!! :-) Klem<3

   1. Jeg kan love deg at vi om mulig er enda mer glade fordi han kom akkurat til dere <3 Nå har jeg lagt ut biler (ikke gode, til advarsel) av det nye kullet han er far til ;) Det er en liten Dexter der :)

    1. Åååå, så små og søte!!! Hihih, Dexter! Blir så spennede og moro å få en liten kattunge i hus også :-D Det er det lenge siden sist vi har hatt!

Kommentarer deaktivert.