Home » Hverdagsblogg » 30082014

30082014

IMG_7691

I kveld koser vi oss med frossenpizza, TV, brus og godterier, etter at jeg har tilbrakt lørdagen min på jobb. Så herlig å bare slække i sofaen hele kvelden altså, etter timesvis på beina! Dessuten har jeg friske nelliker som lyser opp på skrivepulten min, pyjamasbukse på og fri i morgen. Hurra! God lørdagskveld, fininger! Håper dere har det fint, hva enn dere bedriver kvelden med!

IMG_7684

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Å, gren-nelliker er mine favorittblomster :-) De holder seg jo så lenge. Så fin duk på bordet og pelikan-glass; har du kjøpt det vintage/loppemarked? Ha en avslappende lørdagskveld!

  1. De er veldig koselige og fine! Supert pluss at de holder seg så lenge. Nei, glasset med flamingo er faktisk fra IKEA i fjor. Vi har to stykker, og de er så fine til brus på lørdager, hihi. Ha en finfin kveld!

 2. Hei, Ina! :-D
  Håper du har en fin søndag så langt.
  Jeg har fulgt deg gjennom bloggen veldig lenge og
  vil bare si at du lyser opp dagen min med
  den optimismen du formidler gjennom tekst og bilder.
  Tror neppe jeg er den eneste som føler det sånn ;-)
  Også lurer jeg på om du kan hjelpe meg med en ting:
  Jeg vet du har erfaring med tatoveringer og jeg beundrer alle de du har på kroppen din.
  Jeg vil gjerne ta å tattovere fødselsdagen til mamma på håndlettet. Jeg mistet henne når jeg var seksten og nå vil jeg ta den på attenårs dagen min neste uke. Så spørsmålet er om jeg bør ta den på Lucky 7 tattoo eller Tro, Håp og Kjærlighet. (Evt. andre steder?) Jeg vil ha tallene i typography eller calligraphy.

  1. Hei Anonym! Søndagen har vært helt grei. Takk! Såå veldig hyggelig å høre at du liker bloggen så godt. Det setter jeg stor pris på å høre! Jeg ville forhørt meg med Tro, Håp og Kjærlighet var jeg deg. Såklart avhenger det litt av stilen du ønsker, men jeg tror det er noe noen av finingene der lett kan hjelpe deg med. Jeg kondolerer med tapet, og gratulerer med dagen på forskudd! Og lykke til med din første tatovering. Det blir sikkert veldig fint! Klem!

 3. Jeg er så glad i nelliker, for de kommer i alle slags farger og holder seg fine skikkelig lenge. Håper du har det fint i dag! Hurra for helg!

Kommentarer deaktivert.