Home » Hverdagsblogg » 300614; Takk for nå, Apo!

300614; Takk for nå, Apo!

Søndag kveld kom Mari på besøk for å overnatte. Vi spiste veggismat og så på TV hele kvelden, og i dag tidlig pakket hun sammen alle puseleker og reiste avsted med Apo-pus i katteburet! Buhu! De ukene vi har passet ham har gått så fort, og idag var altså dagen for avskjed kommet. I skrivende stund er han på plass i Mari og Andreas’ nye leilighet i Tønsberg, og det ser ut til å gå fint! Jeg har savnet ham masse mer enn jeg hadde trodd idag, og det kjennes skikkelig tomt uten ham. Åsmund og jeg planlegger allerede å reise på Tønsbergbesøk snart for å hilse på, men i mellomtiden får vi titte på bilder i stedet:
IMG_2385
*Smelt*!

IMG_2487

Denne mandagen har jeg hatt fri, og brukt dagen på å pusle med blogg, klesvasking, rydding og støvsuging. Alt er tilbake som det var før vi gjorde leiligheten puseklar, og det kjennes litt godt også, må jeg innrømme. Da Åsmund kom hjem fra jobb, tok vi på oss treningstøyet, og gikk en lang tur i Østmarka. Det var som balsam for sjelen, og nå er jeg akkurat så sliten og trøtt en skal være etter mye trasking i frisk luft. Håper dere har hatt en bra start på uka!

IMG_2499

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Skjønner at dere vil savne den fine pusen ! Ikke gjort så mye i dag egentlig. Tur i regnet, klesvask og husvask :) I morgen er det venninnetreff på meg, så få dager som er så rolige for meg ^^

 2. Alltid trist når puser/hunder drar hjem igjen! Men godt dere har mulighet til å dra på besøk!:-). Her kom vi til byen din i går, Risør. Endelig fikk vi muligheten, og tok den på strak arm. Så i dag har vi brukt dagen på å rusle rundt i vakre Risør, med shopping, is og mat på Brygga. Onsdag skal vi reise hjem, så noen dager til blir det her:-D.

  1. Ja, veldig vemodig! Hih, ja, det er det. Ooooh, så koselig at dere er der! Hvordan trives dere? Dere får følge mange av tipsene i sommeravisa over ting å gjøre, og butikker å besøke. Den drar fram det aller meste som er verdt å finne på, nemlig! Håper dere får fint vær og har det bra!

 3. Ååå trist uten pus. Har dere lov noen planer om å anskaffe egen katt? :) Mine to stod trofast klare i døra da jeg kom hjem fra jobb. Hadde senvakt, ganske lang dag i grunnen, så den har bare gått til jobb. Nå skal jeg hoppe i loppekassa, men i morgen blir det venninnetreff og husvask og trening :D

  1. Veldig tomt her nå ja! Nei, ikke så lenge vi bor i Oslo. Men, når vi får oss hus i Risør i framtida, blir det nok ikke bare én pus, for å si det sånn! Høres ut som en travel dag du hadde! Kos deg med venner, vasking og trening idag!

  1. Han er nydelig! Vel, vi synes katter skal få gå inn og ut som de vil, så innekatt er ikke aktuelt for oss. Vi bor i 3. etasje, og kunne derfor ikke hatt utekatt per dags dato. Dessuten bor vi ved en litt trafikkert vei, så det hadde ikke føltes trygt å ha pus ute her uansett om vi hadde bodd i første. Men, når vi flytter til hus i Risør skal vi såklart ha pus, og ikke bare en, hoho!

 4. Huff, forstår dere kommer til å savne han! Hva er grunnen til at dere ikke har skaffet dere egen pus? Dere virker jo så glade i dyr begge to :)

  Jeg har hatt en ganske ok start på uken. Endelig har antibiotikaen min begynt å fungere, jeg spiste nydelig god middag, og vi var i bursdagsselskap om kvelden.

  Håper du får en super uke videre!

  1. Jaaa, var så rart å ikke ha ham her i morges! Hehe, fikk spørsmålet lengre opp her, og bare copy paste’r svaret: “Vel, vi synes katter skal få gå inn og ut som de vil, så innekatt er ikke aktuelt for oss. Vi bor i 3. etasje, og kunne derfor ikke hatt utekatt per dags dato. Dessuten bor vi ved en litt trafikkert vei, så det hadde ikke føltes trygt å ha pus ute her uansett om vi hadde bodd i første. Men, når vi flytter til hus i Risør skal vi såklart ha pus, og ikke bare en, hoho!”. Så, jeg kunne godt tenkt meg noen høner også når den tid kommer, men vi får se hva Åsmund blir med på. Pusene er uansett garantert! Så godt at du føler deg i litt bedre form! Koselig med bursdagsselskap også. Takk, det samme til deg!

Kommentarer deaktivert.