Home » Risør » 30. juli 2015

30. juli 2015

Torsdag var den siste hele dagen av Risørsommerferien min, og HELDIGVIS var det solskinnsvær da jeg våknet på morgenen! Mamma og pappa hadde fri, og sammen reiste vi til sentrum på formiddagen. Jeg kjøpte iskrem til oss, og det var absolutt ikke feil! Én kule med appelsin, én kule med sitron og jordbærstrøssel på til meg. Beste iskomboen!:
IMG_5711
Etter flere dager med regn og kjipt vær, var det svart få folk å se ute i skjærgården torsdag, og vi fant oss en plass helt for oss selv. Plassen tilbrakte vi hele sommeren på, flere år på rad, for en god del år siden, og jeg tror ikke jeg hadde vært der siden da! Uværet dagen i forveien hadde fylt stranda med tang:
IMG_5856
Ospetrærne blafret lett i sommerbrisen, og var ekstra fine mens sola skinte på bladene:
IMG_5725
Det er noe eget med lukta av tang, sand, salt sjø og skog.. En helt utrolig nydelig duft, spør du meg!:
IMG_5778
Rognebær! Tenk, nå er de her:
IMG_5716
Et bad ble det også, på tross av ganske lav temperatur i havet. Nydelig!:
IMG_5842
Etterpå spiste vi lunsj på bryggekanten, og så ble jeg liggende og snorke i sola. Lykke!
IMG_5802
..Fram til mamma vekket meg forsiktig mens det tordnet, og sa at det kunne være lurt å reise hjemover igjen:
IMG_5881

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+