Home » By Request » Videoblogger » 3 minute makeup challenge!
 1. Syns alltid det er så gøy og se maskaratrynet til folk ?
  Ellers syns jeg du så veldig fin ut uten sminke og, og at du ikke trenger spesielt mye øyensminke :)
  Har selv blitt veldig glad i å gå uten maskara ? men gjør det jo sjeldent for det ??

  1. Hehehe, ja! Jeg var så stressa der på slutten at jeg ikke en gang rakk å konse nok til å “se pen ut” på film da jeg heiv på maskaraen, haha! Tusen takk for det! Om sommeren bruker jeg generelt ikke sminke, og det er så deilig!

 2. Moro å se dette, blir bra å se mer av det tror jeg! ~ gleder meg i hvertfall!
  Har hatt lyst til å lage videoer lenge selv egentlig, men jeg tør ikke – i frykt for å drite meg fullstendig ut :| Du får det til å se så naturlig og enkelt ut! :P

  1. Hoho, så hyggelig å høre at du likte det! Det er ikke så skummelt som du tror, altså! Jeg synes det var veldig rart de alleraller første forsøkene, men nå er det bare moro. Øvelse gir mestring, eller noe sånt?

 3. Elsker dette, fantastisk. Er ikke så enkelt under tidspress, men synes det ble et vellykket og naturlig resultat! Du er veldig vakker(med og uten sminke)! :)

  1. Ney, det var ikke så lett som jeg hadde trodd, hehe! Tusen takk for så fine ord! Kjempekoselig å høre!

 4. eg må berre sei det; ina du er så fin! både med & utan sminke! kjempe vakker!!!

 5. På 3 minutter synes jeg dette ble ganske bra! Tror ikke noen hadde reagert om du hadde vist deg utenfor huset sånn (: Videoer er gøy!

  1. Tjaaa, kanskje det? Følte liksom jeg hadde fått dekket det i denne, meeeeen hvis deter interesse for det, hadde det absolutt ikke vært dumt med en skikkelig sminkevideo? Hmm! Takk for tips!

 6. Denne videoen var gøy å følge med på! :-D Morsomt når du innså at tiden fløy av gårde mot slutten. De tre minuttene gikk faktisk overraskende fort. Har ikke sett en sånn challenge før, men tror du gjorde det veldig bra :-D

  1. Hoho, så hyggelig å høre!! Ja, ble ganske sjokka over hvor akutt lite tid det ble, haha! Takk, takk!

 7. Kan du lage et innlegg hvor du viser sminken din? Lurer feks på hva den tingen du tok på ved siden av øyet nesten helt til sist er for noe? :)

  1. Jeg lagde et innlegg om sminka mi for et års tid siden (http://mewkid.net/sminkerutine-var-2014/), men det kunne vel ha blitt oppdatert litt, med tanke på at noe har endret seg siden da. Takk for tips! Den du refererer til er en slags kajal fra H&Ms eget sminkemerke (dyrevennlig). Synes det gir fin glød til øynene!

 8. Syns du klarte deg kjempebra! Veldig gøy med en sånn challenge, hadde vært morro med flere :-)

 9. Synes det var veldig gøy å se på! Og du er like fin med som uten sminke :D Må si at jeg føler meg totalt grønn når det gjelder sminke etter å ha sett deg, haha. De gangene jeg sminker meg går det ofte bare i BB-cream, eyeliner, maskara og leppestift, har ikke peil på concealer og sånt xD Skulle gjerne sett en video av hvordan du sminker deg uten tidspresset og!

  1. Iiih, tusen takk for det! Åi, såpass! Føler meg veldig grønn sjøl, haha! Du er nummer to som etterlyser en vanlig sminkevideo her nå, så kanskje jeg kunne fått til det?? Takk for tips!

 10. Utrolig gøy med videoblogging til tider, for da får man litt mer inntrykk av personen.
  Veldig gøy å følge bloggen din! :)

 11. hihihihihi! Selv om du ikke rakk alt ble du riktig så fin! Er litt moro å se på folk mens de sminker seg, god søndagsunderholdning c; Håper du fortsetter å lage videoer, morsomt å høre stemmen din og!

  1. Hihi, tusen takk! Så bra du lot deg underholde! Det blir nok flere videoer ja. Det er gøy nå som jeg er kommet litt bedre inn i filming, klipping, redigering osv. Takk for at du titter!

Kommentarer deaktivert.