Home » Helgekos » 29052015

29052015

Untitled-1
Helg! Nylakkerte negler og en litt ekstra luksuriøs fredagsfrokost bestående av Skyr, müsli, frisk frukt og honning, samt en kopp ekstra god hvit te. Om et par timer ankommer mamma hovedstaden, direkte med bussen fra Risør, og skal tilbringe helga i Oslo, hos filletante Marie. Mamma og jeg skal møte Rannei Christine, og sammen skal vi tre spise lunsj og titte i butikker. Åh, som jeg gleder meg! Etter det er planen å treffe fineste Ane for litt sosialisering. Dette ligger an til å bli en fin fredag, med andre ord! Håper dere har (og får!) en finfin fredag!

IMG_6585

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hurra for en finfin fredag :D Jeg skal jobbejobbe med siste eksamen for året mens jeg gleder meg til å reise hjem for sommeren allerede på onsdag, wii :D For en herligherlig mummikopp forresten! Good helg!

    1. Åh, så herlig med lang sommerferie! Lykke til med siste eksamensinnspurt. Tuuusen takk, og GOD HELG!

  2. Høres ut som en fantastisk fredag! Og så fint et antrekk, nydelige farger til deg Ina! Selv har jeg så langt hatt en perfekt fredag, startet dagen med kafé besøk sammen med en kollega før vi dro på posesalg på skobutikk, er 5 par sko rikere og en smule lykkelig! hihi

    1. Kjempefin dag, såvisst! Tuuusen takk, Bente! Oooh, gratulerer med mange nye skopar, og så koselig med kafétur med venninne! God helg!

Kommentarer deaktivert.