Home » Risør » 28122013

28122013

IMG_1141

Tredje juledag, altså igår, var Silje og jeg på besøk hos Ane i hennes barndomshjem på landet. Ane disket opp med kaffi og julekaker i det store, røde huset, og vi ble sittende å prate som i “gamledager” i flere timer. Det var så utrolig koselig å være på besøk der igjen, siden jeg har tilbrakt så mye tid der under oppveksten! Ute blåste det nesten storm, samt at det plaskregnet, så turen vi hadde planlagt å gå ble det ikke noe av. I stedet satt vi godt plantet i stua og kote oss, og før vi skilte lag, fikk vi servert hjemmelaget pizza av Anes mamma. O’lykke!

Lørdagen, altså idag, er en skikkelig daffedag, og med unntak av mormor på kaffibesøk, har jeg bare drukket te og surfet på nettet fra senga. Straks kommer Åsmund på besøk for å overnatte, og i morgen skal vi ha familieselskap for å feire bursdagen min på forskudd:-)! Håper dere har en bra helg!

IMG_1162

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hihi, ja, takk! Kjøpte den igår faktisk, for gavekort fra mamma og pappa. Har tittet på den lenge, og nå var tiden inne for å skaffe den, hoho:-D

  1. Det høres så koselig ut! Skulle ønske vi i Nederland også ble litt lengre hjemme etter jul, men det gjør man nok ikke… Jeg har jo flyttet hjem i dag, men barndomsvennene mine er ikke her. Litt dumt, men da blir det jo finere når de er hjemme igjen :)

    Og å, fin tepose!

    1. Ser den, altså. Det er som du sier ; da er det ekstra stas når en Sees igjen! Hehe, ja, ikke sant! Den fikk jeg av Marte i posten, helt fra Sørkorea:-D Smakte godt!

Kommentarer deaktivert.