Home » Helgekos » 28062015

28062015

IMG_0559
Ahhh, endelig søndag<3 Hjemmebakte rosin- og valnøttscones til sen frokost, nytraktet kaffi og frisk vannmelon. Pyjamasbukse, myke sokker med pus på og lyden av vinden som leker med bladene på bjørka utenfor det åpne vinduet. Senkede skuldre, småsysling med husarbeid og redigering av bilder fra fredagens fotooppdrag med Cathrine i Thorsovdalen. Sånn er søndagen min, og det passer meg helt glimrende! Hvordan er deres?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Her er det også “endelig søndag!” etter en laaaang jobbdag igår. Gått en fin topptur ut i skog og mark, slapper nå foran pcen, skal straks lage middag og sove. Tilbake på jobb 03:30 inatt! :D Ha en fin søndag!

    1. Herrrlig! Så deilig med tur. Du får kose deg masse med en slapp ettermiddag, og lykke til på jobb i natt! Takk, god søndag videre til deg også!

  2. Våknet sent og noe hangover etter folkehøyskolereunion i går (det var fantastisk), sa hadet til tre kompiser som hadde overnattet på golvet mitt, ryddet hybelen og pakket en sekk og tok flyet til Molde for å passe mine foreldres leilighet i to uker helt alene.
    Nå sitter jeg og pusler med dataen, på tv går en dokumentar om rare dyr, og jeg kjenner litt på gleden av å ha en vaskemaskin som faktisk står inne i leiligheten. xD

    1. Høres ut som du har hatt en bra helg! Du får kose deg som leilighetspasser (og nyte friheten iå ha vaskemaskin i hus!)!

  3. Min søndag var veldig rolig da vi var utslitt etter å ha feiret Pride på fredag og lørdag. Lå i senga hele dagen og tulla på facebook. Dro på kino klokka 9 og så Spy! Kjempemorsom!

Kommentarer deaktivert.