Home » Hverdagsblogg » Instagram » 28052014

28052014

insta

Klokka er grytidlig, og jeg gjør meg klar til en fullstappet dag! Ti på sju må jeg pile til t-banen, og halv åtte er det personalmøte med Lush. Deretter jobber jeg på Pinpoint, etterfulgt av å sosialisere med fineste Linda. I ettermiddag drar vi to, og Åsmund, på bodypump-trening ilag, og når vi omsider kommer hjem i kveld, er jeg sikker på at jeg er ganske klar for en fridag i morgen, hoho! Tror det blir en veldig bra dag idag også, med mye hygge. Jeg trenger bare litt kaffi først, hoho! Håper dere får en strålende onsdag! Hvordan ser planene deres for dagen ut?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Blir nok en slitsom, men bevigenhetsrik dag! Jeg har eksamen i bokmål, det kan bli spennende (har aldri vært så nervøs før, kanskje fordi det er den siste eksamen i faget noensinne?). Då blir det spurt til jobb på sfo og middag etter det. Blir godt med ftidag i morgen, jeg skal på konsert igjen :D Håper du får en strålende dag! Er litt morsomt fordi jeg leste bloggen din for noen år siden, og fant den igjen nå. Det er jeg veldig glad for, elsker gleden man får gjennom deg og dine poster! :)

  1. Oh, ja! Lykke til med eksamen! Det går sikkert veldig bra. Og lykke til på jobb! Velkommen tilbake som leser, hohi! Er så koselig at du har funnet tilbake hit!

 2. Godt med noen sånne dager, hvertfall da det er fri dagen etter ;D Fin du var med blomsterkrans ! I dag er jeg på hemmelig oppdrag for moren min. Mamma er i Indonesia og det er i dag 3 år siden hun og stefaren min giftet seg. Jeg skal kjøpe 3 roser og gi til stefaren min i hennes navn :D Koselig ! Ellers skal jeg ha skrekkfilm-maraton med noen venner ^^

  1. Ja, det er det! Gratulerer til dem, og så koselig med en sånn gest! Du får kose deg med film!

 3. Høres ut som en fin dag! Jeg har tre-årsdagen med kjæresten så vi skal ut og spise før vi går på kino i kveld :) Resten av dagen går vel til rydding, haha.

 4. Travle dager er litt fint å ha i blant, spesielt når du har en fridag dagen etter! :) Jeg hadde også eksamen i bokmål i dag, satt bakerst og rev meg i håret av fortvilelse og så at alle andre i eksamenslokalet gjordet det samme, haha. Håper det gikk greit likevel :)

 5. Høres ut som om du får en flott onsdag! Jeg har vert og shoppet litt, og skal nå snart i middag med familien :)

  1. Har vært en travel, fin og solfylt dag, hihi! Håper du koser deg på middagsvisitt, og at du fikk med deg noen fine skatter hjem fra sjåpping!

Kommentarer deaktivert.