27122011

Tirsdagen min startet med at mamma, pappa, min storesøster og jeg dro på besøk til oppdretterne vi overtok Kass fra. Mamma og pappa har nemlig bestemt seg for at de ville sikre seg en av hans små sønner! Så, i februar får Kass en liten lekekamerat. Nå er de bare bittesmå og pipete, og trenger å være hos mammaen sin en stund til:

Her er en av søsknene til Dexter (kattungen mamma og pappa skal få). Se så liten, ihii!:

Og i ettermiddag kom to fantastiske jenter på besøk til meg! Silje og Ane:

De kom for å spise bursdagsmiddag som jeg disket opp med, og for å feire bursdagen min litt, på forskudd:

Så var det tedrikking, prating, latter og kos i seks timer, før de måtte reise hjem i natten. Gaver fikk jeg óg!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Å herregud, så vakre pusunger ♥
  Så pjuskete, blåøyde og store ører, hihi ^^
  Rett og slett herlige :)

  Må gratulere med dagen på forskudd jeg, men skal forsøke ikke glemme og gratulere deg på selve dagen og, hehe :D

 2. *hviiiiin* kjempesøte :-) Så koselig med en forhåndsbursdagsfeiring.. Ser kjempekos ut. Og jeg tror den mummikoppen er den fineste av dem alle.

 3. Å, herremin så nydelige, at det går an å være så søt da! Så fort jeg flytter til et sted det er lov med pus skal jeg hente meg minst en hjem. Ville du hatt katt i byen, eller synes du ikke noe om at katter må være innendørs?

  1. Pus hører liksom med i et hjem! Ville aldri hatt innekatt; så sant ikke katten selv ville ha vært inne, da :-) I min verden skal ikke puser bli tvunget til å være inne, eller ute, men få velge som de vil, så godt det lar seg gjøre. Åsmund og jeg skal ha puser når vi flytter et sted det lar seg gjøre, og de trygt kan ferdes ute:-)

 4. Herlige bilder av de små babyene våre. Rart å tenke på at de snart er rundt 10 kg store :) Var så kos å ha dere på besøk. Dere er en utrolig herlig gjeng. Neste gang du ser Ane må du hilse. Vi har jo jobbet sammen på Frydenborgsenteret. Skjønn jente.

  Klem fra meg og pusene.

  1. Ja, de vokser fort! Var veldig koselig å få komme på besøk også, og hilse på både dere og puser! Hehe, Ane og jeg snakket faktisk om det igår:-) Skal sørge for å hilse :-) Klem tilbake

 5. Så innmari fine kattunger! Har så innmari lyst på katt. :) Og bursdagsfeiring på forskudd hørtes koselig ut. Fine gaver!

  1. Ikke sant? :-) Ja, det er en lampe. Den gir et veldig varmt og fint lys! Fikk den i julegave av Åsmund, og gleder meg til at den skal få flytte inn hjemme hos oss:-)!

 6. PUSER!! Uff, jeg får helt pusekoseangst her, de er jo så fine! Har du link til oppdrettet? (:

 7. Ååå, så søte de er!<3 *Smelt* Det blir kos å få en litten kattunge i huset kan jeg tenke meg=)
  Så koselige gaver du fikk! Jeg fikk et Mummikrus i julegave selv, med Snusmumriken på. Min barndomsforelskelse, så kjekk og mystisk, haha!=D<3

 8. Så utrolig søte og fine de er! :D Flott at de får være hos mammaen sin til de er 12 uker. Syntes det er så mange som gir vekk kattunger for tidlig, fordi de er liksom “søtest” når de er minst!

  1. Ja, det er veldig bra! Når Maine Coon er leveringsklare er de jo like store som vanlige huskatter, så og si. De vokser fort!

 9. Aww de var kjempesøte! Jeg har den cupcaken jeg og :) Har du smakt de Pukka teene før? Jeg kjøpte den Morning Time til en venninne og lurer på om den er å anbefale? Hun har ikke fått den enda ;) Klem

  1. Gleder meg til å henge den på kjøleskapet. Teene har jeg ikke fått smakt på ennå, men håper de faller i smak!

 10. Hei! Jeg fikk en del lush produkter til jul, blant annet Fresh pharmacy, men jeg lurte på hvordan man bruker den? Har forstått at det er en ansiktsrens, men skal man ta vann på den før bruk eller noe? Uff nå føler jeg meg dum som spør :P

  1. Den brukes som et såpestykke, egentlig. Skum opp litt i hendene som du vasker ansiktet med :-) La den lufttørke etter bruk. Den renser og rengjør huden godt! Husk en god ansiktskrem etterpå :-)

 11. Jeg dævver litt av hvor søte kattunger er. Forresten så fikk jeg også kjærleiksmummikoppen denne julen, hihi. Håper den faktiske bursdagen din blir like fin som forskuddsfeiringen – for ikke å snakke om morgendagen! Riktig godt nytt år, flotte Ina!

  1. Den er så søt! Og så god å drikke av :-) Ja, det håper jeg også:> Supergodt nyttår til deg også, Synnefina!

 12. Noe så nydelig. Pusekatter <3

  Gleder meg forresten til oppskriften du kommer med snart :-) Gratulerer med dagen som er i anmarsj, Ina!

  1. Tusen takk! Oppskrift kommer neste gang vi skal lage det, tenker jeg. Så får jeg forhåpentligvis tatt noen fine bilder av retten, i dagslys :-)

 13. Hei Ina
  Sikkert noen som har spurt om dette før, men.. hva er favoritteen din? Og hvor kjøper du mest te? Har fått helt dilla på te. Prøver og drikke mindre kaffe om dagen. Har kjøpt masse te, men finner aldri den helt beste. Forslag? Drikker du te med sukker eller med noe oppi, som stron e.l?:) Takk for svar!

  1. Hei Lisbeth! Favorittene mine for tida er The du Hammam og Fleur De Geisha fra Le Palais des Thés (besøk butikken på Grünerløkka, der jobber Roscoe som også jobber med meg på Lush!). Det er også der jeg kjøper mest te. Ellers liker jeg Twinings Earl Grey Organic. Teen drikker jeg uten sukker, melk, sitron eller andre saker. Håper dette var til nytte!

Kommentarer deaktivert.