27102012

Åsmund og jeg startet ut dagen med en tur innom retromarkedet på Oslo Rock City Jamboree, hvor vi møtte på kjentfolk som for eksempel Rakel! Åsmund og jeg ble tittende rundt på markedet og i litt tatoveringsportfolioer hos de forskjellige tatovørene, før vi kjøpte med en muffin fra jentene bak Oslo Roller Derby, og trasket videre til kaféen Kaffeglasset. Der koste vi oss med kake og kakao/kaffi, før vi smatt bortenom Lush på hjemveien for å sikre oss litt julevarer!

8 år og 6 månederskjærestedagen igår betød presanger, og av Åsmund fikk jeg dette!:

Lenge etterlengtet Bambilampe og en Mummifilm! Iiih! Av meg fikk Åsmund seks krukker med maling til Warhammerfigurene sine, og en sekk fra Fjällräven. Nyttige og kjærkomne gaver begge veier, altså! Og, i kveld koser vi oss med film og godteri i sofaen :-) God lørdag!

Translation:
Åsmund and I stopped by Oslo Rock City Jamboree, before ending up at a café with cake, hot chocolate and coffee. Yesterdays anniversary meant presents, and Åsmund got me a Bambilamp and a Moomin movie :-)!  Happy Saturday!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dere to er så skjønne! <3 Jeg håper dere er sammen for alltid og alltid har det fantastisk fint. Gratulerer med så mange år sammen!
  Bloggen din har gitt meg så mye glede i over tre år :) Takk!

  1. Hihi, takk Nora! Det var koselig sagt:-) Og, så moro at du har fulgt bloggen så lenge! Håper du vil fortsette å følge den framover også!

  1. Ja, ikke sant? Synes han var veldig flink til å handle presang:-)! Den med krem på er kakao (som forøvrig var veldig god!).

 2. Åh, ser ut som dere har det veldig fint og setter pris på hverandre, brabra! hihi! Ville også bare si at jeg lagde appelsinkaken etter oppskrift fra bloggen din i går :) Den ble veldig god – og enda bedre i dag :D

  1. Sant, sant! :-) Å, så godt at den falt i smak! Den er bare helt fantastisk god, *vann i munnen*!

 3. For en drøm av en lampe! Mummifilm er dessuten ganske optimal helgeunderholdning, hihi. Stilig og Halloween-farget muffin, da! Jeg synes det er så bra at Oslo sitt rockabilly-miljø er ganske stort og levende, og jamboree’en er jo blitt et årlig høydepunkt. Fortsatt god helg!

  1. Ja, ikke sant? Den er så søt:-D Mummifilm slår aldri feil, særlig ikke i helgene. Goood helg videre!

  1. Den hadde passa veldig bra inn hjemme hos dere:-) Sekken falt veldig godt i smak; han har allerede tatt den i bruk, og funnet den veldig nyttig:>

 4. Jeg fikk faktisk en mumifilm ifjor, med akkurat den filmen jeg ønsket meg. den fantes ikke i egen film så de hadde fiksa det fra en VHS til CD til meg ! Det var den episoden om når mumidalen fløt over og mumifamilien fløt med et flytende teaterbygg…
  Hvet du kort jeg kan finne den episoden når mumidalen blir til en jungel, og de får allverdens forksjellige fruker å mange rare dyr.

  1. Så snilt gjort! Den episoden husker jeg. Fin! Lenge siden jeg har sett den, dog. Jeg har Mummidalen Blir Til En Jungel, og den er kjøpt på Platekompaniet. Også veldig fin!

 5. Den Bambi lampen var skikkelig søt. Jeg har alltid vært glad i Bambi, så er ikke så rart den falt i smak hos meg. Jeg har til og med en litt slitt Bambi bamse som jeg har hatt siden jeg var liten. Bambi er så søt. Vet du hvor den lampen er kjøpt? :)

Kommentarer deaktivert.