Home » Hverdagsblogg » 27082012

27082012

Uka mi startet som vanlig med Pinpointjobbing på mandag, som til en forandring ble etterfulgt av besøk hos Linda! Føles ikke som om det var lenge siden jeg besøkte henne sist, men joda! Snart et år har gått siden jeg var hjemme hos henne og ektemannen forrige gang. Duverden som tida flyr! Vi var begge ganske slitne etter lange dager på hver vår jobb, men et par hyggelige timer i sofaen med prating og Svampebob-titting ble det allikevel, før jeg tok t-banen. Håper dere har hatt en bra start på uka!


Bildet av meg er lånt fra Lindas blogg

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så utrolig koselig! Har du prøvd å variere språket på svampebob? Veldig morsomt både på dansk og spansk, men det er vel kanskje fordi jeg ikke snakker språkene særlig godt… :)

 2. Så koselig at du skriver ektemannen :-) Nå kom jeg til å tenke på at Adrian er min ektemann, og det er utrolig godt og koselig å tenke på :-)

  Morsomt at dere så på Svampebob :-) Selv har jeg en umettelig kjærlighet for Phineas and Ferb (må være på engelsk da).

  Ha en god kveld. Håper du får slappet av.

  1. Hehe, ja, må jo de så lenge det er det han er! Skjønner godt at det er koselig å tenke på <3 Phineas and Ferb har jeg aldri sett, men er enig i at noe helst bør sees på engelsk (som f.eks Svampebob!). Takk for det, og det samme til deg! :-D

 3. Svampebob! Yeah!
  Det er så rart hvordan tiden beveger seg i rykk og napp, sånn at det plutselig kan gå et år mellom hver gang man besøker en person, en restaurant eller et museum… Enda godt at man kan se på kalenderen og ta seg selv i nakken innimellom, slik at oppholdene ikke blir altfor lange.
  Takk for sist, fina!

  1. Ja, det er veldig rart! På en måte kjennes det ut som om ting som har hendt, hendte just nylig. Samtidig, når jeg tenker over det. skjønner jeg at det kan være flere år siden! Selv takk :-D

 4. Jeg blir like overraska over hvor fort tiden går. Har jo fulgt deg såpass lenge at jeg husker når jeg har lest enkelte ting, og blir overraska over at “ah, så lenge siden det ja.”

Kommentarer deaktivert.