Home » Hverdagsblogg » 27052015

27052015

bryllup
Hodet mitt er fullt av så mye nå, og jeg kjenner jeg går litt i surr. I surr i dagene, fordi det var fridag på mandag, og idag har jeg en merkelig torsdagfølelse i kroppen, haha! Hvor er logikken i det, egentlig?! Uansett: Hodet er nok allerede på vei til å ta seg sommerferie tenker jeg, men det er enda en del som gjenstår før den tid!

Bildene fra fotojobben for en uke siden er endelig ferdigredigert og levert (åh, jeg er så fornøyd med dem!), og planen for dagen er at jeg etter jobb idag skal gjøre noen lynkjappe ærend, før jeg skal hjem til mann og middag, og jobbe litt med en tekst. Resten av uka er nemlig lagt opp til å bli riktig så sosial og bra, og jeg gleder meg over lyse morgener og kvelder, varmere vær (nå må da snart sommervarmen komme skikkelig!) og iskaffi i store mengder.

Håper dere har en fin onsdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. jeg føler også at hodet har tatt litt sommerferie alt, midt oppi årets siste eksamen og alt, hehe. Heldigvis kan jeg sitte ute i sola mens jeg jobber! (du er superkul på håret for tiden, forresten)

    1. Hoho, det skjønner jeg! Lykke til med eksamen. Tenk, så er det skoleferie! Herlig å kunne sitte ute i sola med jobbinga, da. Mmm! Tusen takk for det!

Kommentarer deaktivert.