Home » Helgekos » 26092015

26092015

IMG_1999
Frilørdag<3
Sov ekstra lenge, og starter dagen i langsomt tempo, med lørdagskos. På dagsplanen står:
– Bilderedigering i fleng! Av bloggbilder, innkjøpsbilder og jobbrelaterte bilder, først og fremst
– Husarbeid i form av klesvask, vasking av bad og å rydde bort sommeren på terrassen
Alt skal skje i et passe langsomt helgetempo, med mye te-drikking til. Og pauser! Med nett-TV, radio og surfing. Dette er den siste lørdag jeg har hjemmefri, på en god stund, så det gjelder å nyyyte det. Lørdagene i oktober er jeg nemlig bortreist på to av dem (Hurra! London og Bergen, tenk!), og de resterende tre lørdagene i oktobermåned jobber jeg. Derfor skal denne lørdagen være den perfekte blanding av fred og flittighet, hoho!
Hva står på deres lørdagsplan? God helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så herlig! God helg :D

  Jeg skal bruke lørdagen til vlogredigering, turgåing elle svømming (har ikke bestemt meg enda :P ), før jeg får venninnebesøk i kveld :D

 2. Her er det også lørdagstempo, med vasking av klær, handling og litt støvtørking. (små forberedelser til en større husvask til uka, gleder meg allerede, blæh..) Blir muligens en liten gåtur om været blir mer stabilt :-)

  1. Heeerlig med pusling i heimen i rolig tempo. Du får ta noen hyggepauser innimellom! Gåtur høres godt ut. I så fall; god tur!

 3. Skal begynne på litt husvask her, jeg og. Med podcast på <3 Ha en strålende helg fine du!

  1. Håper husvasken gikk bra! Nå er badet her hjemme skinnende rent, hoho! Ha en kjempefin kveld, og helg, videre!

 4. Åh, misunner at du faktisk har fått ting gjort (haha). Håper lørdagen din var fin ^_^

  Selv er jeg syk, vært hele uka, og jobbing har det vært dårlig med.. Med forkjølelse, migrene + visdomstenner som lager betennelse hele tiden har jeg vært svimmel og ør hele uka. Så jeg har SOVET, masse :P Tidenes kjipeste lørdag? Ja, egentlig :P

  1. Takk! Det er/var den! Æsj, så kjedelig! Visdomstenner er ikke så moro (har fjernet alle mine!), ei heller forkjølelse og migrene.. GOD BEDRING!

 5. Slike dager er fine, man får unna litt nødvendig husarbeid samtidig tid til kos! :)
  Lørdagsplanene mine er nå over nå som klokken er halv sju! på søndagskvisten og tid for meg å si God Natt! Jeg kom hjem fra jobb for en time siden! En smule i svime akkurat nå! Uansett… Håper du har kost deg masse og at søndagen blir like fin :)

  1. Jepp! Hoho, håper du sover godt, og at du får en fin søndag! Nattjobbing høres ut som heftige saker!

Kommentarer deaktivert.