Home » Hverdagsblogg » 25042014

25042014

Untitled-1

DSCF2708

DSCF2681

Har pynta meg med blomsterkjole og revungebrosja denne finfine vårfredagen! I skrivende stund holder maskin nummer to med tøy på å gjøre seg ferdig, og jeg koser meg med middagrester fra igår til lunsj, med radioen som selskap. Idag skal Åsmund og jeg gjøre noe jeg er veldig sikker på at blir både moro, koselig og fint! Jeg er skikkelig spent, og gleder meg veldigveldig, og begge kameraene skal få bli med for å dokumentere. Hva dette er skal dere få se i morgen. Stay tuned, hoho!

Har dere noen spennende planer i helga? God helg!

Alle bildene i dette innlegget er fotografert med Fujifilm FinePix X10

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, så spennende!
  Jeg har “kjærestefri helg” og skal egentlig ta hele helgen som den kommer :-)

 2. Mmmh, den lunsjen så god ut! Blir spennende å se hva dere skal :D
  I helga skal jeg slappe masse av, lese pensum, på kino (!!!) og spise middag med de fine jentene i kollektivet jeg bor i :D

  1. Var like godt idag som igår, hoho! Kos deg med kino (hvilken film skal du se?), pensum og venner, og god helg!

 3. Det gleder jeg meg til å finne ut av hva er !

  Jeg skal feire bursdagen til bestevenninna mi og prøve meg på å bake en tre-etasjers sjokoladekake i den anledning ^^

  1. Hihihi, gleder meg til å dele også! Wow, det høres ut som en bra kake! Lykke til med den, og hipp hurra for bursdagsbarnet!

 4. Jeg skal tilbringe hele helga på modcloth.com og sikle på alle de lekre kjolene jeg ikke passer inn i som gravid. Også skal jeg trøste meg med at jeg ikke hadde hatt råd til de uansett, hehe . Neida, det blir mys og kos i sola i morgen og jobb på søndag :) Du og Åsmund må kose dere og ha det gøy, hva enn det er dere skal. Gleder meg til å se! :D

  1. Haha, så sant! Men, så fort gravidmagen er borte kan du komme inn i dem, hoho! Er gøy å silke på fine ting på nett, da. Mmm, kos deg/dere masse i sola i marra, og lykke til på jobb på mandag. God helg!

 5. Åååh, så fin :D Gleder meg til å se hva dere har gjort ;D Mamma har fått gratis tur via jobben, så hun drar til Kiel med båt i dag. Kommer igjen på søndag da hun har bursdag, så da skal det feires! Ellers skal jeg på mitt første møte med Åsnes teaterlag i dag. Drev med teater da jeg var liten til jeg var 14-15, men da sluttet ungdomsgruppen. Nå skal jeg være med de voksne. Som jeg har savnet å opptre! Blir gøy! :3 Misunner mamma skikkelig, gratis tur til Kiel, 11. mai skal hun 4 uker til Indonesia (går operasjonssykepleier og tar 1 måned praksis i utlandet siden mange nok meldte seg på) og da hun kommer hjem skal hun rett til utlandet igjen! Feirer nemlig 3-års bryllupsdag 28. mai da hun er i Indonesia og den reisen får hun også gratis av stefaren min som gave :P Ha en fin helg! :D

  1. Oh, så spennende med teater! Gikk i dramagruppe selv noen år, og det var sååååå gøy! Du kommer sikkert til å få det kjempefint! Hoho, høres ut som om din mor har mye bra foran seg på reisefronten, gitt! Høres ikke feil ut det, nei. Gooood helg!

 6. Ohhh, nå ble jeg nysgjerrig! Gleder meg til å se i morgen :)

  Her blir det Lemaitre-konsert og GoT exhbit!

 7. Fin kledning! Og reven <3
  I helgen er det familie tid, avslapping på høyt nivå, sammen med noen hage relaterte saker. Uten klokke som tikker tiden fort av sted. Den legges igjen!:)
  God helg fininger:)

Kommentarer deaktivert.