Home » Hverdagsblogg » 23042012

23042012

Kledde på meg ullgenser med vindjakka over, og slo opp paraplyen i morges da Åsmund og jeg skulle ut for å møte mandagen. På postkontoret ventet nemlig en liten pakke på meg, så en tur dit var absolutt nødvendig før Pinpointjobben :-) Åsmund hadde også ærender i sentrum, så vi trasket like godt nedover Grünerløkka sammen. De fleste av de koselige små butikkene hadde enda ikke åpnet, men  på Palais des Thés var vi velkomne. Mest for å hilse på Roscoe og få en kjapp kopp te å varme oss på, før vi pilte videre. Innholdet i den lille pakka skal dere få se seinere en gang, og resten av dagen var jobbjobbjobb. For oss begge!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det første bilde likte jeg virkelig godt ^_^ så koselig! Gleder meg til å se hva pakken inneholder :D

  Er du alltid så tidlig oppe? ^_^ Har fått intrykk av at du er den morgenfuglen, hihi! ^_^

  1. Det var koselig å høre ; takk! :-D Vel, jeg er ikke ut av de som sover til langt utpå dagen, men jeg står som regel ikke opp før ni heller (trenger ikke stå opp tidligere pga jobb, heldigvis). Så, jeg er vel sånn midt på treet :-)

 2. En grå regnværsdag blir i alle fall plutselig mer fargerik og glad med fine deg plassert midt inn i bildet. :-)
  Håper du hadde en god dag på jobb. Gleder meg til å se hva pakken inneholdt!

 3. Iih, likte også det første bildet:D Også var du finfin under paraplyen der;)
  Jeg likte også det superkoselige kjærestebildet i vinduskarmen<3

 4. God morgen!

  Hvor har du fått tak i den fantastiske vindjakken? :) Jeg er på utkikk etter noen lignende, men vet hverken hvor jeg skal lete eller hva det egentlig heter. Vårparkas? Hm.

  1. Morn! Jakka er fra New Look, kjøpt i London i fjor vinter. Vel, vi sier bare vindjakke, men det har sikkert et eller annet fænsi navn! Hvis det er blåfargen du bl begeistra for, er det jo flaks at blå er så in i vår! Får håpe du finner noe :-)!

 5. Det første bildet var skikkelig søtt, det er jeg enig med Arevya i! Dessuten likte jeg blomstene – vi har også gule blomster på bordet nå, for man blir så glad av den fargen, selv når det regner ute!

 6. Elsker å starte dagen med de herlige bildene dine :) Gleder meg til å se hva som er i forundringspakken din, klem fra Anette :)

 7. Hei! Jeg var innom nettsidene til pinpoint fordi jeg vurderer å få meg medusa-piercing, men så fant jeg ikke prisen på det. Vet du hva det koster, ettersom at du jobber der? :)
  Btw, bloggen din er fantastisk! Ville bare du skulle vite at du inspirerer meg :)

  1. Halloi! Medusapiercing går under leppe, så 700 kroner. Da er to rensemidler (til innsiden og utsiden av munnen), smykke og piercing inkludert i prisen :-) Husk å ringe/stikke innom for å bestille time; det er ikke så ofte vi har mulighet til drop in. Tusen veldig mange takk for skryt og ros! Setter veldig stor pris på å høre det! Og, jeg tror jeg så deg på H&M for en liten tid tilbake?? :-))

 8. Åh.. jeg var i Oslo i helga, og da var jeg innom den supernydelige te-butikken :)
  Har snakket om den til flere!!
  …Og olivenbutikken…mmm… <3

 9. Jeg jobber som barista selv, og syntes det var SÅ gøy å komme til et sted som har SÅ peiling på det de holder på med!! Vi ble møtt i døra av en kjempesøt koselig jente som spurte om vi ville ha en kopp te, og det ville vi selvfølgelig, og den var N-Y-D-E-L-I-G!
  Jeg kjøpte ikke noe der, skulle gjerne handla meg blakk der :P men valgte å kjøpe noe annet istedet (denne gangen) Søstra mi kjøpte en te, så jeg skal så absolutt på tebesøk og drikke av det koselige bestemorserviset :) Mulig jeg møtte Roscoe, men jeg vet ikke hvem det er(!?)

  Men jeg var på lush da, og der snakket meg med onsdags-frokost-besøket ditt :)
  Og kjøpte en sjampo, en balsam og fikk med toothy-tabs (de er litt skumle… :/ ) tenna blir så rene og deilige, men de smaker vaskepulver ehm… (og er det mye bakepulver i de?? ødelegger ikke det emaljen?)

  Oyoy… langt innlegg :P

  Håper du får en nydelig dag!!

  Linn

  1. Det tror jeg på! :-D Det er ikke for ingenting at jeg stadig vekk blogger om Palais des Thés, butikken og teen er fantastisk! Du får kjøpe med deg noe neste gang, for det er det absolutt verdt! Roscoe er min venn og Lushkollega som er butikksjef på Grünerløkka-butikken. Hvis det var den dere var på, kan det godt tenkes dere støtte på henne (bilde av henne i dette innlegget: http://mewkid.net/le-palais-des-thes-vip-kveld/) Hvilke Lushprodukter var det du kjøpte? Så dumt du synes toothy tabsene smaker vaskepuler! Jeg er veldig glad i dem :-) Det er ikke mer enn hva du får i deg fra mat :-) Ha en bra dag!

 10. Vi var på løkka, men hun var nok ikke der akkurat da… det var ei anna ei vi snakka med :)
  Jeg kjøpte den blå sjampobaren (husker ikke hva den heter i farta) og American cream balsamen :) Brukte den lilla sjampoen sist, men syntes ikke den funka som jeg hadde håpa…

Kommentarer deaktivert.