Home » Innkjøp og gaver » Stas og moro » 22 årsdagen i bilder og litt tekst

22 årsdagen i bilder og litt tekst

Kake og is-frokost på senga, og åpning av bursdagspresanger fra Åsmund, Christiane og Silje:
IMG_7996
Fjellräven-sekken, Snusmumrikkenmusematta og Lille My-kortet fra Åsmund. Hufsa-koppen, kortet med fiskene og lemon bar’en fikk jeg av Silje. Av Christiane fikk jeg et par flaskegrønne superspiraler fra Gorilla Glass OG billett til å se Kaizers Orchestra med KORK i Operaen i slutten av måneden!! Sååå fine presanger!

Etter en rolig og fin bursdagsmorgen, dro Åsmund og jeg til sentrum. Jeg med de nye spiralene i ørene:
IMG_8007

Vi tok med oss Lysløypeboka og dro til Grünerløkka Bakeri, hvor vi med boka fikk to retter til prisen av én:
IMG_8031

Herlig bursdagslunsj med sprudlende rosa limonade til. Hurra!:
IMG_8030

Etterpå sjåppa vi litt, både her og der:
IMG_8039

Før vi da kvelden kom dro for å spise bursdagsmiddag på New Anarkali med Ane. Perfekt bursdag!
IMG_8052

Translation:
My birthday; presents, lunch, shopping and dinner with Åsmund and my best friend Ane. Perfect!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hørtes ut som en kjempefin bursdagsfeiring:) Etter din anbefaling har jeg vert på new anarkali flere ganger og har blitt helt frelst ! :)

  1. Det var det! Å, så koselig! :-D Hva pleier du å spise der? Jeg/vi er der en gang i måneden ca, hoho!

  1. De er superkjekke! Og fine:-) Jeg hadde to fra før av, og ble veldig fornøyd da jeg pakket opp denne tredje. De er så greie når jeg skal frakte kamera, og da er det gøy med litt å variere i! Godt kjøp,altså:-)

 2. Så flotte gaver da du! Ser ut som en herlig bursdagsfeiring :)
  Gratulerer så mye med dagen som var :D
  Masse fine bilder fra jul og nyttår her inne hos deg også, er inne å ser, bare litt slapp med å kommentere om dagen ;)

  Fikk en Fjällräven sekk til jul jeg også, eller, jeg fikk gavekort, så da kjøpte jeg meg en sånn sekk! Har sikla på en sånn lenge, å Macbooken min passer som hånd i hanske oppi der :D Fåkke blitt bedre da!

  God helg til deg og Åsmund :)

  1. Tusen takk:-D Dagen var perfekt! Og takk for bilderos:> Gratulerer med ny sekk; er helt enig i at den er superkjekk å ha! God helg:-)!

 3. Gratulerer så mye med overstått bursdag! Høres ut som du har hatt en knall dag :)
  Jeg har en lik Hufsa-kopp, elsker den!

 4. Jeg har sikkert sagt det før, men jeg elsker Lysløypa! Dessuten ELSKER jeg jo Kaizers, så jeg ber deg pent om å nyte konserten for min del også, hihi. Der burde jeg vært, men det er ikke mulig, så det er faktisk godt å vite at jeg kjenner noen som skal dit! For en super gave, og for en super bursdag! Vel fortjent, Ina!

Kommentarer deaktivert.