Home » Stas og moro » 22 år!

22 år!

bursdaaaa

Hohoho, idag er det min bursdag! Har startet den med kake og is på senga og åpnet presanger, og nå bærer det avsted til sentrum for å finne på koselige saker med Åsmund. Hurraaa! :-D

Translation:
I’m turning 22 today! Hurray!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Tusen takk, for gratulasjon og ros! Og gratulerer med halvtårsdagen (deilig med bursdag på sommeren, da!) din:>

 1. Gratulerer med dagen! =D
  Håper den blir fin, og at du får alt du ønsker deg. ^^

 2. Gratulerer så mye med dagen verdens fineste Ina <3 Håper du får en fantastisk flott dag og alt du ønsker deg ! : 3

  Mange klemmer fra stor beundrer ! ; D

 3. Jeg får gratulere deg her også :-) Hurra hurra hurra for den fargerike, vakre Ina :-) (en av mine absolutte yndlingsbloggere if I might add)..

 4. Åh, endelig har jeg kunnet stikke innom igjen (har flydd tilbake til Paris i kveld, så de siste dagene har vært litt hektiske). Ikke bare var det fint å se antrekk, objektiv, fine vinterbilder og hyggelige nyttårsbilder, men du har jo bursdag på toppen av alt! I ti minutter til! Nyt dem, for det er du som er dronning av denne dagen. Hurra for deg!

 5. Hei liker bloggen din veldig godt! Lurte på om du kunne skrive litt om å være vegetarianer / veganer. Fått inntrykk av at du er en av delene :) er selv blitt nettopp veganer og spiser ganske ensformig fordi ikke har mye kunnskap.

  1. Hei! Så koselig å høre (lese!) at du liker bloggen min! Jeg er nok verken vegetarianer eller veganer. Jeg har ikke rørt kjøtt i det hele tatt på tre og et halv år, men jeg spiser fisk, og kan derfor ikke kalles vegetarianer. Jeg vil anbefale deg å ta turen innom bloggen til Hege! Hun er veganer, og skriver masse bra tekster om det, samt deler mattips. Heges blogg finner du her: http://undulin.blogspot.no

 6. HIPP Hipp Hurra! Litt sent, men bedre en aldri vil jeg tro. Håper dagen var super bra, så iallfall slik ut på innlegget over :D.

  Håper jul og nyttår var super koselige også,har fått lest, men ikke kommentert før nå. Så jeg ønsker deg og dine et riktig så flott nyttår!:) Og igjen,GRATULERE med dagen Fina!

  <3 Klem

  1. Tusen takk Aylana Maritha! Veldig koselig:-D Håper dere har hatt en bra jul og nyttårsfeiring! :-D

Kommentarer deaktivert.