Home » Helgekos » Reiser » Stas og moro » 22. – 24. oktober i Bergen

22. – 24. oktober i Bergen

IMG_3964 IMG_3977 IMG_3984 IMG_3986 IMG_3987-2 IMG_4010 IMG_4023 IMG_4047 IMG_4054 IMG_4061 IMG_4080 IMG_4082 IMG_4083 IMG_4086

Bergen ble ikke helt som planlagt, men allikevel utrolig fint!
Det var _SÅ_ koselig å se Silje Elisabeth igjen, og tilbringe massemasse tid med henne. Fnise og le, spise god mat, prate og ikke minst dele konsertopplevelsen sammen (mer om det i et eget innlegg)!

Da jeg ankom byen torsdag tidlig ettermiddag, var det regntungt og mye vind, men Silje Elisabeth og jeg fant ly på en kafé hvor vi spiste lunsj, pratet og slappet av. Deretter gikk vi en tur i regnet, før vi tok bybanen hjem til kollektivet hennes, la fra oss og skiftet rundt, spiste en kjapp middag og så bare det avsted til konsert og moro! Vi var ikke hjemme igjen før klokka var blitt halv to på natta, og klarte ikke sovne før nærmere en time etter det. Puh!

Fredag var vi begge helt utkjørte og litt utenfor oss selv, sånn rent psykisk, og tok en suuuperrolig dag. Burgerlunsj, kafékaffi, vandring i sentrum, etterfulgt av TV, pasta og pysjbukse på sofaen hele kvelden. Herlig! Lørdag, altså idag, reiste jeg avsted til flyplassen før det var blitt lyst ute, og allerede nå savner jeg både Silje Elisabeth, konserten og byen en god del! Sitter igjen med en melankolsk følelse i kroppen, samtidig som jeg er sliten og innmari glad. Bra tur, såvisst!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åå, de første bildene er jo fra der jeg går tur med hunden hver dag! Synd at det plutselig ble så dårlig vær, vi har nettopp hatt en lang periode uten regn, men nå kom høsten plutselig.

    1. Ååå, så koselig! Det er et fint område! Ja, jeg hørte det. Kjipt, men sånn er det! Er moro med regn og vind også; det blir bare ikke like mye å gjøre ute, når en ikke har rett tøy med seg! Høsten er fin!

Kommentarer deaktivert.