Home » Risør » 21122012

21122012

DSCF1184
Igår var jeg på middag med Åsmund hos svigermor (innlegg med bilder av b.la puser kommer, hihi!), og i kveld spiste vi middag hos min svigerfar. Juletorsk igår, julebacalao (hehe!) idag. Svigersbesøk hører med, særlig nå i jula, og er alltid like koselig med smil, latter og kos. Flaks jeg er så heldig å ha en så flott svigerfamilie! Etter å ha kommet hjem etter kveldens middagsbesøk, har det vært Love Actually på tv-skjermen med familien, mens snøfillene danser rundt utenfor. Julestemningen er på plass!

Translation:
Yesterday Åsmund and I had dinner at my mother-in-law, and tonight we ate dinner at my father-in-law. Super nice! After getting back at my parents this evening, I have been watching Love Actually on the telly with them. Christmas feeling is here, yay!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så nydelig du er, Ina! Så vakkert håret ditt er nå, glansfullt og flott farge. Det høres ut som noen fine kvelder. Jeg gleder meg til pusebildene:)

    1. Åå, tusen takk Johanna!! :-D Så koselig sagt av deg! Veldig fine kvelder, ja :-) Satser på å få redigert bildene og postet innlegget i marra:-)

  2. Awwwwwiiiieeee, translations! You’re such a sweetheart! :-D Glad to hear you had a nice day, there’s nothing better than happy family-time.

  3. Åååw, hørtes ut som en finfin kveld! Bra svigerfamilie er supert:)
    Vi så også love actually, og den er jo ganske artig. Så den første gang i Sør-Afrika, så den er liksom ikke noe jeg har pleid å se på i jula, men kos er den:)
    Fiin i mørket!

Kommentarer deaktivert.