21012012


Ring med tørket blomst inni fra H&M ble med hjem etter torsdagens sjåpping med Linda :-)

To lange dager med superflittig Lushjobbing er overstått, og i morgen tidlig spretter jeg på toget som skal kjøre meg gjennom fjellene helt til Ane og Bergen. Lørdagskvelden går med til å pakke siste rest med bagasje og slappe skikkelig av på vår røde sofa, sammen med Åsmund. Dataen blir med meg på tur, så jeg får forhåpentligvis oppdatert dere litt underveis også, med bilder og tekst direkte fra Vestlandet. Ha en flott helg så lenge!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du får gi en lyd når du ankommer vestlandet da om/når du har tid til å treffes. :) Jeg har fri på tirsdagen, mener jeg å huske. :)

 2. Er det negelakk fra HM, i såfall har underskrivende på seg samme lakk i skrivende stund!;) Ha en stårlende helg!=)

 3. Så vakre negler! Kos deg skikkelig i Bergen da :) Trodde du ikke likte rødt jeg, forresten? =)

  1. Takktakk:-)! Med tanke på sofaen mener du? Den kjøpte vi da vi flytta inn i leiligheten, fordi den skulle matche fargen på veggen over kjøkkenbenkene.

 4. Fine negler! Det er sånne jeg sparer til men aldri får, ååh!
  Jeg driver forresten å analyserer bloggen din i kultur og kommunikasjonfaget mitt på skolen, hihi! :D

  1. De dukker opp fra tid til annen ;-) Var så lite spørsmål en periode at jeg ikke så noen vits i å ha dem hver uke. Dessuten er det ikke sånn at det ikke går an å stille meg spørsmål ellers! Spørsmålsmandagene er bare for å poste spørsmål og svar i et eget innlegg, så alle kan få se dem. Det er ikke sånn at jeg ikke svarer på spørsmål utenom, enda mange tydeligvis tror det;> Om/hvor jeg jobber da har jeg ikke peiling på! Har ikke fått vaktliste for februar ennå engang, så du får nok spørre meg igjen om det litt seinere :>

 5. Håper Bergen viser seg frå si beste side (vanskeleg å vite når ein ligg febersjuk under dyna..), og at VIP-kvelden på Lush var strålande! Skulle gjerne vært der. Utruleg glad for at for at butikken endeleg kom til Bergen! Berre det å gå inn på kjøpesenteret er ei betre oppleving no, med den gode lukta som lurar seg inn overalt ;)

Kommentarer deaktivert.