Home » Hverdagsblogg » 2012, hallo!

2012, hallo!

Nyttårsaftendagen var jeg på Lushjobben og jobbet flittig, mens nyttårskvelden har blitt tilbrakt i armkroken til Åsmund. Godt plassert i den røde sofaen vår, med nystekt, hjemmelaget pizza på tallerkenen, solobrus i glasset, og med morsomme filmer på tv-skjermen. Just som vi liker det best på en kveld som denne :-) Fyrverkeri er fint å se på, da! På en trygg avstand, fra vinduet i leiligheten vår. Håper dere alle har hatt en fin kveld, uansett hvordan dere har tilbrakt den!:

Og, forresten! Mens fyrverkeriene eksploderte i fargerike klaser utenfor vindusruta, og etter å ha kysset Åsmund godt nyttår, heiv jeg meg rundt og gjorde alvor av noe jeg så gjerne skulle ha gjort i 2011, men som det aldri ble noe av. Nemlig å bestille meg Bergenstur for å besøke beste Ane! Jeg gleder meg fryktelig mye allerede, og noe av det fine er at hun har bursdag mens jeg er på besøk. Bra start på det nye året, hihi:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Godt nyttår Ina! Jeg har tilbragt nyttårsaften omtrent som deg ;) I armkroken til <3 med serier og pizza! Gøy :P

 2. Utrolig fine farger på det bildet! Fantastisk! Synes du alltid får farger til å bra på bildene dine, jeg! :)
  Godt nyttår!

 3. Åh, det er noe med hjemmelaget pizza og nyttårsaften. Jeg må hive meg rundt og bestille togbilletter til Trondheim når jeg har fått lønn! Godt nytt år!

 4. Stilig bilde!
  Jeg feiret med fem retter i selskap med min kjæreste og hans hyggelig vennegjeng, og så ruslet vi bort til Etterstad kirke og møtte omtrent hele resten av bydelen under spiret og så på fyrverkeriet over byen. Deretter dro jeg til en kjempestor fest på Sjokoladefabrikken. Det kunne ikke vært bedre! Deres feiring høres også skikkelig fin ut – jeg liker hvordan slike dager blir akkurat det man vil gjøre dem til, og ønskene varierer gjerne fra år til år, så i 2012 er det kanskje jeg som nyter en rolig hjemmekveldt… Godt selskap er det beste, uansett!
  Hurra for det nye året!

 5. Ufattelig kult bilde!!! Stativ og lang lukkertid? Dødskult, og litt MacGyver-intro-eksplosjon-ish :-D bare penere!..eller.. pent! :-D

  Godt nyttår. Kvelden din hørtes perfekt ut, og lik den jeg og min kjære hadde i fjor. I år ble det 10 andre mennesker og masse vegantapas :-)

  1. Takk for det! Brukte ikke stativ, prøvde bare å være superstille som en mus da jeg tok bildet. ISO på 200 og lukker på 1/4. Vegantapas høres absolutt ikke feil ut i det hele tatt! Hadde ikke takket nei til det… ;-) Godt nyttår!!

 6. Høres ut som du hadde en skikkelig deilig feiring :) Selv var jeg på fest, og det var jo også superkoselig =)

  Håper du hadde en kjempefin nyttårsfeiring, og at det nye året vil bringe deg alt godt – det fortjener du :)

Kommentarer deaktivert.