Home » Hverdagsblogg » 20112011

20112011

Grå og mørk novembersøndag. Ute ble det mørkt allerede halv fire, men før det spaserte Åsmund og jeg oss en liten oppdagelsestur i nærområdet vårt. Nesetippene våre ble røde og frosne, og fra munnene våre sto frostrøyka, mens vi hånd i hånd vandret gate opp og gate ned. Steder like i nærheten av her vi bor, men som vi ennå ikke hadde oppdaget. Bladene som pleide å henge på trærne har falt på bakken for lengst, og snart er de nok dekket av snø. Det kiler litt i magen min når jeg tenker på den første snøen, og jeg merker jeg gleder meg til alt blir dekket av hvit, myk, stille snø. Etterpå skal jeg på høsttakkefest hos Roscoe med resten av Lushgjengen, og jeg ser fram til god mat og godt samvær. Det kan ikke slå feil på en gråværssøndag som denne!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nydelige bilder! Så utrolig koselig at dere skal feire høsttakkefest sammen :-) Jeg vet ikke om andre nordmenn som gjør det.

  1. Takk<3! To av dem er amerikanere, og en annen har bodd i Amerika, og det var de som arrangerte det hele. Superkoselig!

 2. så fint og stemningsfyl innlegg :) jeg gleder meg ikke så mye til snøen selv, jeg føler meg ikke helt klar for kulden. jeg har liksom vent meg til høsten og trives med den. men så julen da! <3

 3. Hei du solstråle! :)
  Når dagene snur seg mot meg og verden føles tung og grå, pleier jeg å klikke meg innom din fargeglade gledesblogg! Munnen min former seg om til et smil, og verden føles positiv og glad ut igjen! Jeg vil bare takke deg for at du tar deg tid til å spre lykke med bloggen din, dette er noe jeg setter så utrolig stor pris på! :) Så takk, kjære Ina. Du har hentet meg inn igjen så mange ganger, du får meg til å ville løpe hoppendes og dele ut fine, fargerike blomster og smile til fremmede! Ikke alle har denne egenskapen, men det har du! :)
  Stop searching for rainbows, BE the rainbow!

 4. Hei! Jeg må bare si at du inspirerer meg så mye til å være meg selv og ikke å være grå og kjedelig. Jeg elsker at du er den du er og elsker bloggen!

  Klem fra din beunder :-)

Kommentarer deaktivert.