Home » Hverdagsblogg » 20062014

20062014


Risørbilde fra bloggarkivet, i fjor sommer.

Åh, igår var en så koselig dag! Kameraet er fullt av fine bilder fra dagen, og jeg gleder meg til å få sett på dem. Og å få sortert og redigert de bildene jeg skal dele med dere, ikke minst! Dagen gikk slag i slag, og jeg hadde ikke tid til å sette meg ned med dataen før det var på tide å finne senga om kvelden, og i skrivende stund sitter jeg med laptop’en på bakrommet på jobb og blogger. Haha! Om fem minutter begynner vakta mi, og rett etter jobb suser jeg med bussen, avsted til Risør! Jeg har pakket trillekofferten full med ting til bryllupet, og det er også en av tingene jeg skal fikse når jeg er der. Ting til bryllupet, that is. Dette blir nemlig siste Risørturen før sommerferien, så det er greit å få ting litt på stell før det. Jeg ville i grunn bare oppdatere dere litt på hva som foregår, fortelle at jeg absolutt kommer sterkere tilbake i morgen med mer innholdsrike innlegg enn dette, og si at jeg håper dere får en veldig bra fredag og helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så spennende det blir fremover for dere! Ønsker dere alt godt! <3 Gleder meg til å se bildene :)
  Kan jeg spørre om du vet hvor lenge fargen på en tatovering holder før den må farges på nytt?

  1. Iiihh, jaa! Tusen veldig mange takk for det! Jeg gleder meg til å dele bilder også! Når det gjelder spørsmålet ditt, har ikke jeg så god peiling. Jeg vil tro det har mye å si med kvalitet på blekk, hvordan jobben er utført, hvordan kroppen din gror den, og hvordan du behandler den. Tør ikke svare noe mer enn det, da jeg ikke vet. Beklager!

 2. Så spennende :D Gleder meg til å høre mer om planer framover ! God tur til Risør og god helg ;D I dag har jeg tilbringet dagen med en venninne og babyen hennes som stadig utvikler seg mer ^^ Kjempeheldig som får mye erfaring med barn før jeg eventuelt for mine egne siden en del av mine nærmeste har fått småtroll :) Blir litt hønemor selv merker jeg O:) Hi hi

  1. Iiih, så koselig at du gjør det! Tusen takk! Høres ut som du har masse fine dager for tida. Så bra! Hehe, ja, det er jo bare å forbedre seg! Gooood helg!

 3. Jeg syns bloggen din virkelig oser av kvalitet fortiden, fortsett med den gode jobben du gjør:) og god Risør tur!

  1. Åååå, så snilt sagt av deg! Tusen mange takk for det også. Jeg setter så enormt stor pris på å høre det!

Kommentarer deaktivert.