Home » Reiser » 20052011, tilbake i Oslo

20052011, tilbake i Oslo

Gårsdagen var vår siste hele dag i Trondheim. Mormor og jeg brukte dagen på å besøke Nidarosdomen og Kunstindustrimuseumet (vi var begge plassene i 2007 også, men det var fint å se igjen!), gå små turer rundt i byen, spise god kake, god lunsj, og veldig god middag. Pakke sammen alle sakene våre, og gjøre oss klar for dagens avreise. 08:25 i morges forlot toget Trondheim med oss ombord, og allerede da Mormor og jeg skilte lag på Oslo S, begynte jeg å savne turen vår, Trondheim, henne, Silje og alt annet fint. Jeg har med andre ord hatt en knallbra tur i bartebyen!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååå Inamor<3
    sv: Ja jeg blir fett i håret jeg også, kjenner lukta. Sniff sniff. haha. Og 4 stk! Ikke værst! Fikk to stk jeg, en bak en busk og den på bildet.

  2. velkommen hjem igjen til oslo :D

    når skal du kåre vinneren av konkurransen du hadde for litt siden? :)

  3. Virker som du har hatt det superflott. Jeg har skikkelig lyst til å dra på ferietur til Oslo og Trondheim i sommer. Og forhåpentligvis gå på kafe med flinke koselige bloggere. :-)

Kommentarer deaktivert.