Home » Tanker » Tilbakeblikk » Dypdykk i bildearkivet på dataen

Dypdykk i bildearkivet på dataen

Ferier hjemme i Risør byr ofte på mye daffing og mange late dager, nøyaktig som ferie skal være! På daffe dager blir det i blant meningsløs surfing på nettet, titting tilbake i eget bloggarkiv og gamle mapper på dataen. Under dagens klikkerunde, kom jeg over veldig koselige saker, i et album jeg har laget på dataen under navnet “Bloggsaker”!

I det albumet lå nemlig massevis av bilder av meg ilag med blogglesere! Bildene har flittige lesere knipset sammen med meg da de traff på meg (oftest på jobb på Lush), og sendt meg i etterkant. Som om jeg var en skikkelig kjendis, hihi! Det er kjempehyggelig, sjarmerende og morsomt å titte på bildene, og de eldste er nok i alle fall 4 år gamle, vil jeg tro. Jeg lurer på om noen av de avbildede fortsatt leser bloggen (rop ut i så fall!)? Uansett, megakoselig!:
mewkid
Noe annet jeg fant i albumet, er utrolig flotte tegninger jeg har fått av lesere opp igjennom. Å bli tegnet får meg til å føle meg beæret, stolt og glad, og tegningene jeg har fått har betydd utrolig mye for meg! Så himla fint og snilt og æææ. Bra! Her er noen av dem, også disse flere år gamle:
christinahelene
(Maria som har tegnet denne under her, har forresten en blogg! Se bare her.)
maria tegnehanne emily

Var dette morsomme gjensyn? Jeg håper det!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hihi, det var ganske morsomt å se seg selv på bloggen din! Jeg er hun med grønt skjerf :D Det må være ganske morsomt å se igjennom alle de gamle bildene, jeg gjør det ofte selv. Blir sittende i mange timer å mimre!

  1. ER DU!?! Så gøy!! Jeg har tittet på disse innimellom, og fundert på hvordan de på bildet har det, om de fortsatt leser osv. Og her er du! Så gøy! Ja, det er veldig gøy og hyggelig. Jeg er så takknemlig for t jeg har knipset så masse bilder opp igjennom årene, av alt mulig rart. Håper alt er bra med deg, og takk for at du fortsatt leser!

 2. Jo jøss, der var jeg! Rart å se seg selv på bloggen, det skal jeg jammen meg innrømme! Fulgt med siden de tidligere nettbydagene og følger deg enda, kjempegøy å følge med på! Er hun som holder Lush-posen oppe.

  1. Æææ, så moro at du fortsatt henger med! Var det litt morsomt å se, også? Det må ha vært i september/oktober 2012, tror jeg? Tida flyr! Kjempekoselig at du leser fortsatt, Katarina!!

 3. Så morsomt (og koselig!) med bilder og tegninger! Jeg er fryktelig sjenert, så har vel aldri offisielt presentert meg selv for deg, men har møtt på deg et par ganger likevel (creepster? :o), uansett – her er jeg enda! Jippi for fin blogg om fine deg og ditt! c:

  1. Kjempehyggelig! Der er så fint å titte på dem i blant. Det er absolutt lov til å være det, altså! Og nå vet jo jeg hvordan du ser ut, så får jeg passe på å hilse på deg om vi støter på hverandre igjen, hihi! Tusen takk for så fine ord, snille du!

 4. Åååh, det kan ikke tro at det er såpass lenge siden vi må ha tatt det bildet! Jeg er fortsatt en flittig leser av bloggen din, og jeg forventa ikke å se bildet, som jeg tok med deg for ganske så lenge siden nå, i et blogginnlegg når jeg sjekket innom! En morsom overraskelse, hihi! Jeg er hun i det bildet som inneholder to bilder, med blåfargen! Tror sist gang vi møttes etter det var… på et LUSH arrangement du holdt? Troooor jeg?? Men ååååh, det var litt rart (og veldig kult) å se igjen bildet/bildene, og tenke på hvor mye jeg har endret meg siden da! En ting som ikke har endret seg, er at jeg fortsatt elsker bloggen din! :)

  1. Hei!! Vet du, det bildet er fra våren 2012! Tre år går som en vind. Ja, det har du nok rett i. Det var det siste arrangementet jeg holdt der, tror jeg. Så veldig, veldig gøy at du fortsatt henger med her!! Det er kjempemoro å høre! Takk!

  1. Hihi, ja, kjempehyggelig og veldig surrealistisk på en og samme tid! Å bli tegnet er helt vilt. Superstas og en stor ære, javisst!

 5. Uwææ! Jeg hadde nesten glemt at vi tok bilde sammen utenfor Lush! (Jeg har på meg Captain America t-skjorte!) Artig å se det igjen :) Var så hyggelig å hilse på deg!

  1. Aaaah! Det var sååå koselig! Tida flyr, javisst. Dette er jo allerede snart 3 år siden? Håper livet er bra!

 6. Hei hei, så gøy med mimring då! no fekk eg lyst til å posta meir tegning på bloggen, har liksom glemt det vekk! glad for at du likte den vertfall:)

  1. Jeg likte den KJEMPEGODT! Ble så glad og rørt og alt mulig rart da jeg fikk den. Tusen mange takk (igjen!). Post i vei, sier bare jeg!

Kommentarer deaktivert.