Home » Helgekos » 19/03/2016

19/03/2016

Untitled-2
Påskeferie!
Yesss, endelig er den her: Påskeferien! Jeg har vært klar som bare det for ferie nå! Å komme meg bort fra Oslo, og alt som har med flytting å gjøre, var absolutt ytterst nødvendig, merker jeg. Trygt på plass hos mamma, pappa og pusene i Risør, her hvor jeg ikke får gjort noe som helst flytterelatert, skal jeg gjøre mitt ytterste for å slappe av, og nyte sørlandspåska til det fulle. Snuse på og kose med pusene, spasere turer i skogen, fylle lungene med frisk luft, og kjenne påskesola varme i ansiktet. Det blir bra!

Rekk opp handa dere som har starta påskeferie?
Hva er planene for påskeferien, og hvor skal den tilbringes?
God påske!! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. God Påske! :) skal faktisk til sørlandet sjæl i påska. Svigers bor på Fevik og jeg gleder meg til en sørlandspåske med grilling i fjøra og snuse inn sjølukt :)

  1. Takk det samme! Så koselig med svigerfamiliepåske på sørlandet! Det er noe eget ved skjærgården og grilling i påska, asså! :-)

 2. åh så deilig! nå kan du senke skuldrene og kose deg masse :)
  jeg flyr hjem til påske i morgen og jeg gleder meg skikkelig! det blir godt med et avbrekk fra studier i tromsø :) jeg skal slappe av og kose meg med kjæresten min, familie og venner! HURRA for at påska endelig er her!

  1. Hoho, tusen takk for det, jeg gjør mitt beste for å få det til! Du får ha god tur, og kose deg maksimalt med ferie. Kjempeherlig er det!

 3. Åhh, noe så herlig :) Vi blir hjemme i påsken og skal kose oss med avslapping, nyting av (forhåpentligvis!) fint vær med grilling og tusling ute og ellers bare kose oss :)

 4. Har ikke planlagt en ting, så blir nok påske i leiligheten er. Selv om det frister litt å ta en tur hjem til Mandal… Hmm…

 5. Påsken for min del starter ikke før onsdag ettermiddag, men da skal jeg tilbringe den med min kjære hjemme i stua i Trondheim. Forhåpentligvis med brettspill på bordet og gode venner, men også med bare meg og han på sofaen og en god film på tv’en. Det blir i alle fall deilig med noen dager med selvpleie. Kos deg i Risør!

  1. Da er det ikke lenge igjen, i alle fall! Kos dere masse med hjemmepåske; spill og avslapping i massevis! Takk! Lykke til med jobbinnspurten :-)

Kommentarer deaktivert.