Home » Bryllup » Hverdagsblogg » 18072014

18072014

Planene for idag:
– Skjærgårdstur med pappa og Åsmund
– Bade i sjøen minst(!) tre ganger
– Få enda mer bikiniskille (hehe!)
– Møte med bryllupsfotografen vår!
– Fotografering med henne av såkalte forlovelsesbilder. Koselig!
– Lage pizza fra bunnen av til middag
– Gå en tur i skogen, og kanskje bade i sjøen igjen
– Avrunde dagen med et avslappende Lushbad

Hva er deres planer for dagen? God fredag og helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Høres ut som om du får en fin dag!

  Jeg er syk, så jeg skal bare ligge på sofaen og prøve å bli frisk. Straks skal jeg lage meg smoothie til frokost, så blir det Tapas i kveld og noen episoder av The Killing på tv’en :)

  http://bynicolel.com

  1. Det har det vært til nå! Huff, god bedring til deg! Håper du har kost deg med serier og god mat!

 2. det høres fint ut!

  jeg håper å få sendt ut noen flere jobbsøknader og også bade (minst én gang, hihi) og så har jeg tenkt meg å gå en fin lang tur i Oslo før jeg henter ei nederlandsk venninne fra bussterminalen, som skal besøke meg denne helgen! så det blir nok fint :) håper du får en fin helg du også!

 3. Så fine planer du hadde for fredagen :D

  Mine planer er nok hakket mer “dystre”. Må dessverre kjøre min bedre halvdel tilbake til Gardermoen, så han kommer seg hjem til England etter å ha vært på ferie i Norge. Men om bare to uker setter jeg meg på flyet til England og London også, så det er ikke altfor lenge fra hverandre, så det skal nok gå bra selv om det er litt leit å si ha det for to uker!

  1. Du får holde motet oppe de neste månedene og glede deg masse til å e ham igjen! Ha en så fin helg du klarer, på tross av kjærestesavn!

 4. Høres ut som du vil få en super dag :D I dag skal jeg rett og slett på date ! Grugleder meg !

 5. Heei, så spennende tid du har i møte! Gleder meg til blogging av bryllupet ditt, ser ut det kommer til å bli en fargerik og orginal dag for dåke. Lurte på noe off topic. Har fått med meg at du har brukt directions tidligere og har nå bestilt meg to bokser med rød farge. Er du fornøyd med de ? Hvor lenge pleier du å ha fargen for å få en kjæsj farge :D? Hilsen ei som har fulgt deg i maange år :D!

  1. Hihi, takk! Jeg tror det blir amaaaazingggg! Hoho!

   Jepp, det stemmer! Best resultat får du i bleket hår (super mye bedre til seg farge). La fargen sitte i hvertfall en time. Føn gjerne håret mens fargen er i også, faktisk! Når du vasker håret bør du bruke mild sjampo uten sulfat, vaske og skylle i kaldt vann og blande i litt farge i balsamen. Sånn holder fargen seg klar og fin fram til du må ta etterveksten. Lykke til! (iiih, koselig at du har lest bloggen lenge!)

Kommentarer deaktivert.