Home » Reiser » 18052011

18052011

Dagen i dag i ganske så korte trekk:
– Besøk på Lush her i Trondheim. Flott butikk med fine folk i! Åå :-)
– Møte Silje, og sammen:
– Spise lunsj fra Persilleriet på en benk i sola
– Drikke kaffi og spise pistasjmuffin på Fairytale Cupcake
– Kikke i massevis av forskjellige butikker, og til og med sjåppe bittelitt!
– Si adjø til Silje som dro avsted med toget
– Spasere rundt i Trondheim sentrum med Mormor
– Spise supergod fiskesuppe på kjempekoselige Baklandet Skydsstation
– Slappe off på hotellet med Mormor resten av kvelden :-)

/p

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ohhh, hvor er den marihøne ringen fra?! Husker jeg hadde en sånn som liten D: VIL HAAA…

 2. Hahaha, og jeg som trodde jeg var den eneste som sa “slappe off”! Finfin muffins :)

 3. Hei! Herlige bilder:D
  Jeg MÅ bare spør om du vet hvor man kan få tak i en sånn marihøne-ring?
  Den er nesten lik en ring jeg hadde for leeenge siden!:)
  (Og TUSEN takk for at du har en så Fantastisk blogg)

  1. Tusen takk for at du synes det er en fantastisk blogg :-D! Ringen er Silje sin, og den har hun hatt fra hun var lita:>

 4. Du har jo vært på ca alle yndlingsstedene mine hjemme i Trondheim jo! Merker jeg får litt hjemlengsel plutselig. Anbefaler også en søt chilli-kaffe på Dromedar Kaffebar (helst den på Baklandet eller i Nordre), og skillingsbolle på kafé Gjest Baardsen på Folkebiblioteket! (Ligger like ved Merkur kjøpesenter)

 5. Nå savner jeg Trondheim skikkelig! Herlig at du har fått sjekka ut Persilleriet! Marius jobbet der før, og de har kjempebra mat :)

 6. åå, du har vært på to av stedene jeg enda har til gode å besøke.. Fairytale og skydsstasjonen.
  Gjett om jeg skal på sistnevnte, for den fiskesuppa så god ut.

  Første gang jeg var i Trondheim så forelsket jeg meg i byen, så nå bor jeg her :)

  1. Jupp! Hvis du kommer fra Jernbanetorget og går oppover Karl Johan, til du kommer til Cubus/Monki på høyre side, er det rett i gata på motsatt side av Karl Johan. Det henger bannere som det står Søstrene Grene på ut av veggen, så det bør ikke være vanskelig å finne om du førstens er der!

 7. Hihi, så morsomt! Sitter her og drikker lemonade (den rød i midten), og spiser druer ut av en blå pip-skål med rose på! Jeg jobber på en kjempesøt liten butikk som har mye av det på bildene dine! :) ser ut som om dere hadde en kjempefin dag!

 8. Sitter alltid igjen med en varm og god følelse i magen etter å ha lest innleggene dine! Takk for at du finnes:) Ha en herlig torsdagskveld!

 9. Hei!

  Jeg har utrolig fettete hår, og må vaske det minst annenhver dag for at det ikke skal se grusomt ut :/ (Har vurdert “avfetting”, men da må jeg gå med lue, evt. holde meg inne i flere dager i strekk, og det passer ikke i disse tider). Har Lush noen gode shampoer til fett hår som du kan anbefale? :)

  1. Jupp! Prøv Jumping Juniper shampoo og Veganese balsam! Vi har også I Love Juicy, shampoo mot fett hår i flytende form:>

 10. Jeg må si… Jeg fikk litt lyst til å smake på de Lushsåpene. De ser jo sånn halvveis gode ut. xD

 11. Herlige bilder på verdens beste dag i året :-)
  Min bursdag! :D Fikk mye fint, blandt annet Scooter lappen! :D

  Koslig 17.Mai du hadde også! ;-)

 12. Oi, Leone-pastiller og Effervé-drikke selger vi på jobben min, et bittelite bakeri/caféutsalg på Hvaler:) Alle stedene du har vært ser utrolig koselige ut!

 13. Hihi hun som driver Lush her er fra samme sted som meg, så hvis du hørte henne prate hørte du vel dialekta også. Men kanskje du synes alt høres trøndersk ut for alt jeg vet. Er jo ikke så langt unna der Silje er fra heller.. Blir her noen dager du virker det som. Er det virkelig mer å oppleve i denne lille byen nå?;) Ser ut som du har hatt det fint iallefall

 14. Åh, så fine bilder ^^ Er utenbys nå men savner Trondheim med en gang jeg ser sånt. Og Fairytale er fantastisk søt ^^

 15. Hei Hei

  Du som kan litt sånne hærre ting, derfor spør jeg deg.

  Jeg tokk pircing i den ene nippelen for 2-3 uker siden, men enda kommer det sånn gul aktig gugge ut. den er vel litt øm og sår ennu, men det er vel normalt?

  Så det jeg lurer på er om det er normalt at det kommer sånn gugge ut selv om det er ganske lenge siden jeg tokk den?

  1. Brystvorte! Ikke nippel. Nippel er noe helt annet, haha :P Og så til spørsmålet ditt: En brystvortepiercing bruker 6 – 12 måneder på å gro, og vesker så lenge den gror. Ofte også etter den er grodd, og også om du en dag velger å ta ut smykket. Med andre ord er det helt normalt, og noe du bare må venne deg til (i alle fall) det neste året :-)

 16. Første gang jeg er innom bloggen din! For en utrolig nydelig, fargeglad og god blogg – ble skikkelig godt humør av den, her jeg sitter begravd i mikroøkinomien.. WOW , kjempeflott :D

Kommentarer deaktivert.