Home » Helgekos » 18042015

18042015

IMG_9738
En kjapp og usunn lørdagsfrokost i form av iskaffi, blåbærmuffin, påskesjokolade og svart Mummi-te med blåbærmuffinsmak, foran dataskjermen. Forrige lørdag gikk jo som dere kanskje husker ikke helt etter planen (Åsmund ble syk, og vi måtte avlyse planene våre), men idag prøver vi altså igjen! En tur i Botanisk Hage, samt hygge på Grünerløkka står på planen, og jeg gleder meg veldig til å ha en sånn koselig bydag med mannen min! Ha en finfin lørdag, folkens!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, bydag med noen du liker – jeg lurer alltid på hvordan folk klarer å ta seg tid til alle disse fine tingene… Har dere alltid hatt samme interesser, eller må dere begge gi og ta litt for å gå til steder og gjøre ting dere begge liker?

    1. Ja, det er kjempehyggelig! Vel, Åsmund interesserer seg i hovedsak for data, og utenom det synes han det er veldig hyggelig å finne på ting som dette sammen med meg. Han er ganske så introvert, men setter stor pris på hyggelige ting som jeg drar ham med på. Siden vi begge jobber mye i uka, blir det først og fremst helgene som går med til hygge, hvor vi en typisk frihelg gjør “Mine ting” en dag, og hans ting en annen dag (dvs, bare slappe av hjemme). Perfekt fordeling!

      1. Det høres veldig fint ut. Jeg har jobbet så mye at jeg er blitt ganske dårlig på å ha fri. Jeg klarer liksom ikke komme på noe å gjøre sammen med noen som ikke har samme interesser som meg. Jeg skal skjerpe meg altså – men fordi det er så liten tid har jeg ikke rukket å tenke på så mange lure ting man kan gjøre som begge har interesse av. Jeg vil også ha easygoing sjææææreste ;)

        1. Skjønner den godt, altså! Du må passe på å gjøre det som gir deg energi på fritida, og ikke skvise inn ting du egentlig ikke vil, bare fordi du “må”! Hehe, ja, det var det da!

Kommentarer deaktivert.