Home » Helgekos » Risør » Stas og moro » 17052015

17052015

nasjonaldag_mewkid_Risør
Stappmett på soyapølser, is og kake, en tigerballong rikere, sliten etter dagens festligheter og veldig veldig fornøyd og glad, summerer opp hvordan jeg har det as we speak. Været holdt seg, til og med! Jeg håper dere har hatt en kjempefin 17. mai, fininger! Fortell meg veldig gjerne om deres 17. mai i kommentarfeltet! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så moro med ballong! Her i blindtarmen av Nederland har det ikke skjedd store greiene, kjøpte meg bare en fin liten bukett for å markere og kurere litt hjemlengsel ;)

  1. Ååå, koselig med blomster i det minste! Og så florerer det av fine bilder fra feiringer her i gamlelandet, og da kan du drømme deg bort litt. Håper dagen har vært bra allikevel!

 2. Virket som en helt perfekt 17. Mai feiring. Selv har jeg vært på jobb, fult opp i hotellrestauranten jeg jobber på. Etter jobb ble det senmiddag hos svigers og nå står det kaker på bordet, så med en kopp kaffe skal jeg kose meg! :) Gratulerer med dagen til dere!

  1. Virkelig knallfin! Hoho, kan tro du har hatt en travel arbeidsdag, ja. Du får kooose deg med kaffi og kake, og ha en fin feiring videre!

 3. Hurra!
  Jeg jobber i korps, så her ringte vekkeklokka 05.15… Men er fantastisk gøy å være med musikantene og se deres glede :) Deretter var det is-spising og grilling med gode venner. Nå ligger jeg med bena høyt etter 1.5 mil i bunadssko!

  1. Hoho, ja, da har du nok hatt nok å holde på med idag, ja! Ta deg en velfortjent rolig kveld. Hipp hurra!

 4. Virker som en koselig feiring! (: Feiret ikke så mye fordi jeg var for syk til å gå noe sted, fikk heldigvis spist softis – som er den eneste tradisjonen jeg virkelig må fullføre hver 17. mai (:

  1. Gjett om! Har bilder i fleng som jeg skal dele i kveld, men i skrivende stund sitter jeg på bussen tilbake til Oslo, hoho! Så bra du fikk gjort en 17.mai-ting i det minste! Ha en finfin mandag videre!

 5. Så bra at du koste deg :) Selve 17.mai-feiringen min var helt grei. Må dessverre innrømme at været ødela litt (småregn og vind hele dagen). Men, med godt selskap ble det jo en fin dag for det :)

  1. Takk! Så kjedelig med guffent vær. Skjønner godt at det la en demper på stemningen. Men, godt at du koste deg så best du kunne!

Kommentarer deaktivert.