Home » Hverdagsblogg » 16112011

16112011

Onsdagen min har vært flittig og travel, og samtidig veldig fin! Idag var egentlig en fridag ifølge min kalender, men *vips* så var det personalmøte på Pinpoint (så dere forresten Pinpoint, og min flotte sjef Christiane på “Trekant” på NRK3 i stad?? Hihi) og varelevering på Lush. Mellom slagene var jeg på en superkjapp kafévisitt med ingefærte og Mariafina som hadde pynta seg i lekker smaragdgrønn kjole. Lushvarene ble jeg værende å hjelpe til med i endel timer (varelevering på Lush=mye arbeid!), før jeg måtte pile hjem for å stelle i stand et herremåltid til meg og Mari som kom på besøk. Massevis av digg middagsmat, prat&fleip, latter og moro beriket kvelden min, og *vips* nå er det natta. Åisann!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den kjolen var det JEG som tvang henne til å kjøpe. Jeg er så flink! <3 haha! Jeg så sjefen din på trekant istad ja!! . Trekant er så kleint, men innslaget fra Pinpoint var faktisk ganske gøy! :)

  2. Jeg så på trekant, og jeg så bare gulvet og ropte ut for meg selv “Det er jo Pinpoint!” også fikk jeg øye Christiane.

  3. Når er dei øreringane i messing, 4 mm med hodeskaller til salgs igjen i pinpoint-nettbutikken?

Kommentarer deaktivert.