16092012

Søndag våknet både Åsmund og jeg spente og fulle av forventninger. Mamma og pappa var nemlig på Oslovisitt i helga for å besøke min storesøster og meg, og ikke minst se våre nye leiligheter! Mamma og pappa hadde reist helt fra Risør, og trappet opp hos oss tidlig søndags formiddag. Ute var det grått og vinden blåste kjølig, men hjemme hos oss var det lyst og varmt. Åsmund og jeg serverte te og kaffi, mens vi satt i stua og koste oss. Etter en stund kledde mamma, pappa og jeg på oss yttertøy, og trasket bort til Plantasjen. Ute hadde høsten gjort sitt inntog:

Begge er de store plante/hageentusiaster, så det hørte liksom med at vi måtte på Plantasjentur. Da fikk jeg også vist fram uteplassen og nærområdet rundt der vi bor. Koselig! Vel hjemme igjen fikk foreldrene mine slappe av med kryssord og te, mens Åsmund og jeg kokkelerte fram middagsmat. Indiskinspirert gryte med quorn, kikerter og søtpotet, og alt mulig godt til. Såklart var det umulig å unngå å overspise, hihi! Skal si det falt i smak også:

Etter middag fulgte jeg dem til bussterminalen, og klemte dem adjø. Dette er mamma og pappa, forresten:

Og potteplanteliljene som var en del av innflyttingsgaven vår. Så fine, og ikke minst så velduftende!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åå, så koselig! :D møtte på nina forrige uke, hun sa de skulle innover :) :) høres ut som en perfekt søndag! <3

  1. Det var det! Skjønner godt du skulle ønske det. Tar vel maaange timer for dem å komme seg ut døra fra deres hjem, og inn døra hos deg?

 2. De liljene er fine både å se på og lukte på, det kan jeg bekrefte! Alltid hyggelig med familiebesøk, og middagen deres så skikkelig god ut!

  1. Hoho, det kan du såvisst! Maten var nydelig, og det var så stas å endelig få vise dem hjemmet vårt! Ikke at vi har bodd der så lenge, men de så aldri vårt forrige hjem “irl”, da det var ferdig innredet.

 3. Åååw, så koselig med foreldre- og plantasjenbesøk:D Koselig med bildet av dem også<3 Kos deg masse på ferriiii søta!

  1. Ja:>! Du har vært på den Plantasjen’en, har du ikke? Er veldig stort utvalg der! Takk, det gjør jeg/skal jeg :-D

 4. Høres utrolig koselig ut ;)

  Men den var utrolig fin den potteplanteliljen, skal tro om jeg kan finne noe lignende her oppe, trenger så sårt noen nye planter :P

  1. Ta turen innom Plantasjen (hvis dere har det der du bor/i nærheten), så kan det godt hende du finner! Den var på tilbud også :-)

  1. Blomster funker bra for å lyse opp en grå hverdag, pynte opp hjemme, få fram et smil osv. Fantastiske!

Kommentarer deaktivert.