Home » Hverdagsblogg » 16042015

16042015

Mannen min var så fin i ny skjorte og bukse igår, og møtte meg på jobb etter stengetid. Hei Åsmund!:
IMG_9605
Uka har vært veldig merkelig. Først fordi han har vært syk inntil nylig, deretter med intervjuene (både Kvinneguiden av meg, og meg med Mew!), så vi har falt litt ut av de vanlige rutinene. Det har blitt sene kvelder, merkelige middager og ikke noe særlig system på noe som helst. Veldig ulikt oss, med andre ord! Derfor gikk vi like godt ut for å spise middag igår kveld. På Tuk Tuk Thai!:
IMG_9604-2 IMG_9599
Vi hadde hver vår pad thai (min vegetarisk såklart, med tofu), og jeg fortalte om Mew-intervjuet og om dagen i sin helhet. Skravla gikk vel strengt tatt i ett, hehe! Så mye å prate om, og så koselig! Hjemme igjen ble vi sittende oppe til alt for seint, og idag er jeg glad for at det i morgen er helg og fri. Har følt meg svevende underlig hele uka, så det skal bli godt å komme ned på jorda igjen. God helg!
IMG_9594

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det er så fint å treffes og gå ut og spise sammen på en hverdag! Godt å høre at Åsmund er frisk igjen. Håper dere får ei super helg!

    1. Enig! Noen ganger “må det bare bli sånn”, i grunn! Det kan du tro jeg er glad for at han er også! Takk fina, det håper jeg at dere også gjør!

  2. Åh, Pad Thai-en ser nydelig ut. Blir sulten bare av å se på bildet selv om jeg nettopp spiste middag, haha! Må også si at Åsmund kledde den nye skjorta riktig så godt!

Kommentarer deaktivert.