Home » Hverdagsblogg » 15122011

15122011

Mormor og bestefar bestemte seg for å ta seg en snartur til Oslo på fridagen til Åsmund og meg, og inviterte oss to, min onkel og min storesøster på kafé for å spise lunsj og kose oss. Påspandert lunsj er ikke dumt! Vi ble sittende på Kaffeglasset og ha det fint i et par timer, før vi mette og fornøyde skilte lag. Før vi reiste hjem, spaserte Åsmund og jeg litt i et par butikker, sånn at han også fikk unnagjort julegavehandelen for i år. Tenk, på denne tida om bare én uke sitter jeg på bussen hjem til Risør for juleferie! Iiiih!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hvis jeg har en dårlig dag en gang er det bare å ta en tur innom bloggen din. Dine flotte bilder og klare friske farger får meg alltid i godt humør. Dessuten virker du som en veldig skjønn person også!! Håper du får en flott jul hjemme i ditt kjære Risør!!

 2. Åhh! Jeg er så glad i bloggen din! Innom minst to ganger daglig!:D får et inspirasjonsboost hver gang jeg ser bildene dine:) god jul:3

 3. Høres ut som en koslig dag :)
  Vil bare fortelle at jeg drømte om deg inatt! Jeg satt i en sofa i Lush-butikken, så kom du bort og pratet med meg, og du hadde farget panneluggen din lyserosa.
  Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke den drømmen, men tror jeg har vært litt mye innom her i det siste, kanskje derfor :P
  Anydream, ha en fin dag i dag og! :3

 4. Du tar så fantastiske bilder, jeg elsker dem!!!
  Hørtes ikke feil ut med påspandert lunch, nei :-) koselig!
  God helg!

 5. hihi, jeg så dere på kaffeglasset. unnskyld at jeg ikke sa hei altså, men da måtte jeg ha ropt og det turte jeg ikke! haha ^^ den lunsjen på bildet så forresten utrolig god ut!

  1. Åh! Kaffeglasset er så kos:-D Skjønner roping hadde vært litt kleint!! Vi sees vel på Lush i nærmeste framtid uansett? ;-D (og ja, det var den!)

 6. jeg synes åsmund er liiitt kjekk da. selvom jeg er lesbisk. men jeg liker å tro at jeg er ditt andre valg! ina+roscoe= <3

 7. Jeg har begynt å lese bloggen din i det siste, og jeg elsker den! Det er noe med en så fargeglad og blid jente som deg som bare gjør noe med dagen min. Håper du får det fint i Risør i jula :)

 8. Hei! Jeg synes bloggen din er utrolig fin, og du har flotte bilder! Men for de av oss som lider av tregt nett så tar det helt utrolig lang tid å laste opp siden din, og ender som oftest med at jeg bare dropper å vente på de siste bildene.. Forminsker du bildene dine noe?

  1. Hei Mary Ann! Jeg forminsker alle bilder før jeg laster dem opp på bloggen, ja. Det du kan gjøre, er at så fort du kommer inn på bloggen, og ser overskriften på det nyeste innlegget, kan du skyndte deg og klikke deg inn i innlegget, så du slipper å laste hele siden. Mer enn det kan jeg egentlig ikke anbefale, dessverre. Tusen takk for ros!

 9. Så fine bilder av en fin dag <3 Håper du får en fin tur til Risør om en uke. Blir fint kan jeg tenke meg. Klem <3

Kommentarer deaktivert.