Home » Hverdagsblogg » 14082014

14082014

Som dere kanskje har skjønt utifra bloggen, er det mye jobbing denne uka! Jeg har prøvd å legge inn sosiale hyggeligheter før eller etter jobb da (som fotografering og kaffi med Sigrid tirsdag, trening med Linda og Åsmund etter jobb, og middag med Synne igår), og i morgen etter jobb reiser jeg på en liten helgvisitt til Risør! På lørdag er det nemlig etter planen loppis der, og jeg gleder meg til å leite etter skatter, møte familie og puser. Selv om jeg bare blir fra kjempeseint fredagskvelden, til søndag ettermiddag, gleder jeg meg veldig, og håper å få masse ut av besøket!

Og sånn apropos Risør, så kan jeg nesten ikke tro at det er gått fire uker siden jeg tok disse bildene!:
DSCF4043

Før bryllupet, før det ble kaldere i været, og før dette høstregnet kom. Mens jeg hadde pannelugg!:
DSCF4069

Som klaget over her inne tidligere, lengter jeg så fryktelig etter mer sommer og skjærgårdsliv i Risør, og jeg krysser derfor fingrene så hardt jeg kan for at det blir sol der til helga, og varmt og godt:
DSCF4102

I skrivende stund har jeg nettopp fått i meg siste bit av frokosten, og forbereder meg på å gå ut i Osloregnet, og komme meg avsted til byen. Jeg skal en kjapp tur innom skobutikken for å kikke etter gummistøvler (de jeg har, har fått hull i seg! Krise!), før det blir full rulle med jobb. Det er ganske hektisk der om dagen, i kjent sommerstil, så jeg har mer enn nok å henge fingrene i! Men det er bare moro, selv om det er slitsomt.

Kan ikke dere fortelle meg hvordan uka deres ser ut, og komme med litt konkrete ting dere ønsker å se på bloggen framover? Jeg kjenner jeg er inni en liten boble når det kommer til å finne på noe å blogge om for tida, etter å ha gått så lenge i bryllupsrus, haha! Inspirasjon, velkommen skal du være!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Håper du får det suuupert i Risør!
  Denne uka skal jeg fikse opp en gammel sykkel jeg skal ha med meg når jeg begynner å studere (filosofi) neste uke. Gleder meg!

  Jeg syntes antrekksbilder og blogging om hverdag er helt supert! Jeg føler at bloggen din aldri kan bli kjedelig når du er så flink til å ta flotte, fargerike bilder og skriver så fint. :) Liker å lese om pusekatter, farger, mat, kafèbesøk og ikke minst Risørbesøk! Og selvfølgelig er det vært herlig å lese om bryllupet deres, hihi.

  Og så syntes jeg at gjesteinnlegg om hvordan kjolen ble laget er helt genialt!
  Gleder meg til resten :-)

  1. Tusen takk for det! Hoho, så moro med sykkel. Og studier! Lykke til! Takk for så mange innspill! Jeg får nok “børste støv” av antrekksbildekategorien, og det kommer som du skjønte mer om historien bak kjolen og mer bilder fra bryllupet (venter på å få dem fra fotograf!). Jeg er glad du liker det jeg deler! Takk!

 2. Eg er framleis på ferie i Danmark, men skal heim igjen i morgon. Då blir det ein kjapp tur innom kjøpesenteret der det ligg ein mummikopp og ventar på meg, før det blir heim til mamma, pappa, katten og hunden for ein dag. Rydding, klesvask og pakking står på lista over ting som må bli gjort, og på laurdag skal eg og bestevenninna mi ein tur på Ikea og sjå etter ny skrivepult til meg. Etter litt koseleg sosialt samvær, blir nasen snudd mot hybelen min, skulekvardag, og andre vener. Kjenner eg gler meg til å kome i gong no. Allereie på mondag er faddervekene i gong for fullt, så sundagen må nyttas til å gjere klar studenthuset til fest. Eg sit i styret i studentersamfundet, så det er meir enn nok å henge fingrane i dei neste to vekene. I tillegg må eg skru saman skrivepulten min, ommøbelera heile hybelen, gå på forelesningar og lese til eksamen. Og kanskje også få pressa inn litt trening. Åh, det blir så bra å kome inn att i kvardagen! :D

  1. Oh, skal si du har mye på tapetet! Høres deilig ut med Danmarksferie, og spennende med skolestart og alt some hører til. Dere får ha lykke til på IKEA! og lykke til med alt det nye!

   1. Oi! Eg gløymte visst av å fortelje om kva eg vil sjå meir av på bloggen din framover! Eg tykkjer det er så kjekt å sjå bileter frå leiligheten dykkar, dei små detaljane er så kjekke. Ellers likar eg godt å lese om Risør, pusekattane, bryllaupet, kjolen, og framtidsplanar og -draumar. Spesielt det siste likar eg å høyre om, så hadde ikkje vore feil med fleire innlegg som omhandlar det. Reiser, jobb, materielle ting, osv. Og eg hadde nok ikkj hatt noko i mot nokre vegetaroppskrifter heller, no som eg skal ha ein kjøtfri dag i veka. :)

    Håpar du får ei fin helg i Risør, og at vêret vert flott! ^_^

    1. Hihi! Mer leilighetsbilder ja, det kan jeg jo prøve på. Risørbilder kommer alltids, hoho! Mer innlegg om bryllup og kjole kommer i alle fall, bare vent (jeg er selv spent!). Framtidsplaner og drømmer er jeg litt privat på faktisk, når det kommer til internett. Kanskje jeg er redd for å jinx’e det? Men, jeg skal se hva jeg føler for på det punktet også, hehe. Matoppskrifter kommer også alltids! Hurra for kjøttfrie dager. Tusen takk for det!

 3. Håper du får det supert i Risør ! Krysser fingrene for at det blir knallvær :D

  I dag skal jeg ut å treffe en venn også bærer det videre til Vålerdagene som starter i kveld og varer ut helgen ^^ Jeg har alltid likt bloggen din akkurat slik den er. En herlig blanding av bilder, hverdag, antrekk og personlige meninger, så det er bare å fortsette den gode jobben !

  1. Tusen takk for det! Kos deg med helgas arrangement. Veldig hyggelig at du er fornøyd med sånn som det er nå! Om du kommer på noe som du ønsker mer av, så kom gjerne med innspill!

 4. God tur til Risør!!!

  De neste to dagene har jeg ingen konkrete planer utenom å rydde og styre hjemme. En smule kaotisk med enorme mengder klesvask osv. etter noen uker borte på ferie kan en si :P På søndag har jeg bursdag, så jeg har booket bord på Fridays for feire 20årsdagen min :D Så da blir det god mat, gode drinker og fine folk. Mandag skal jeg prøve meg på å starte på skolen igjen. Måtte slutte pga M.E for to år siden, så jeg prøver igjen med deltid-undervisning nå i år og håper det går fint på tross av at jeg ikke har blitt noe bedre :)

  Ang innlegg så er jeg som alltid veldig glad i time-for-time innleggene du lager, samt når du skriver om lush produkter :)

  1. Tusen takk! Oh, gratulerer med dagen på forskudd! Håper du får en veldig fin bursdag, og ikke minst en fin feiring med venner! Lykke til med all klesvaskinga (du får trøste deg med at det er veldig godt når det er unnagjort!). Jeg håper skolestart funker bra også, og at du vil klare det fint. Uansett blir det spennende! Takk for innspill! Jeg skal prøve å få til et time for time-innlegg igjen snart, i alle fall!

 5. Liker bloggen din godt! Opplever at du har et veldig sunt kroppsbilde, kunne gjerne tenke meg å lese mer om hvordan du klarer å ha det. Som en motsetning til andre bloggere som virker svært kroppsfikserte. Ellers er det alltid gøy med tips om bøker, musikk, nettsider og aktiviteter. F.eks aktiviteter å finne på sammen med kjæresten etter mange år sammen :) fortsett det gode arbeidet du gjør – herlig å ha noen sunne bloggforbilder!! :)

  1. Jeg er glad du liker bloggen! Å, så hyggelig at du opplever meg som det. Kan ikke si jeg har tenkt så mye over det, så det kunne jeg jo ha prøvd å gruble ned noen ord om! Tusen takk for tips ellers også! Håper du fortsetter å lese og å kommentere. God helg!

Kommentarer deaktivert.