Home » Helgekos » 14062015

14062015

 IMG_8407-2
Lørdag var jeg tilbake på jobb etter den finfine turen, proppet full med smertestillende og febernedsettende, og heldigvis ble det en rolig arbeidsdag. Da jeg kom hjem fra jobb var jeg skikkelig gåen, og søndag tok jeg derfor heeeelt med ro. Lite søvn, usunn mat og mye aircondition på reisen har tydelig satt sine spor i huden min, og dagen gikk derfor også med til egenpleie i tillegg til å så smått sysle med litt husarbeid. Og bloggdesignfiksing, pluss bilderedigering i fleng, naturligvis! Nå skal det bli godt å komme tilbake til rutinene igjen, merker jeg, hoho! Håper dere har hatt en fin helg!
IMG_8367

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Du blogger jo nesten for ofte for meg! Men da har jeg alltid mye kjekt å lese når jeg endelig kommer innom :) turen din virket helt fantastisk, gleder meg til mine egne reiser i sommer! Så håper jeg virkelig du føler deg bedre nå!

    1. Haha, åneyyyy! Prøver å poste tre innlegg pr dag, men det gikk ikke helt på turen. Back on the horse nå, håper jeg! På forhånd goooood tur! Og tusen takk for det!

Kommentarer deaktivert.