Home » Hverdagsblogg » 140614

140614

IMG_1116

Godteri og og TV-titting runder av en ganske så hektisk arbeidsuke denne lørdagskvelden. Det har vært skikkelig bissi på Pinpoint hele uka, med masse folk innom, men det er også da det er ekstra moro å jobbe, hoho! Da jeg kom hjem fra jobb i kveld, hadde Åsmund disket opp med middag (iiih, jeg er heldig altså!), og det har vært så godt å bare slappe av i kveld. I morgen er det søndag og jobbfri, og jeg ser virkelig fram til å kunne sove litt ekstra i morgen! Så, hvordan har deres uke vært? Fortell, fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. ih, potitskruer og godis her og etter endt arbeidsuke :) diska opp med jordbær og vaniljesaus nettopp! NOM! blir bra med fridag imarra. kos deg! god heelg :–D

 2. Kunne du kanskje tenke deg å skrive litt om utvidning av ører, fordeler og ulemper med ulike materialer/type smykker etc.? :-)

 3. Da får du virkelig nye fridagen i morgen ;D Uken har vært full av planer med venner, men det beste var å få hjem mamma etter 4 uker fra hverandre <3 Fikk ikke beholde henne hjemme lenge siden hun og stefaren min dro til Portugal i dag for å feire 3 år som gift (28. mai). Blir bare 1 uke nå da og unner de turen selv om jeg er litt misunnelig O:)

  1. Hihi, takk, det skal jeg nok! Jaa, det har du gledet deg til, tenker jeg! Så koselig. Og hyggelig for dem å få feire litt! Håper de er heldige med været. God helg videre!

 4. Når ukene bare flyt forbi så er det deilig å sette seg ned litt i helga og faktisk tenke over alle fine øyeblikk som ellers kan forsvinne i mengden.. :) Det har jeg gjort, siden jeg er på jobb i kveld/natt/morgen, og har tilbakelagt ei helt super uke med avslutning på Barcelona-ferie med mannen i mitt liv, fått ført opp litt jobb i timelista igjen, trent og rørt på kroppen og kjent pulsen dunke i brystet, fått sett herlige venner og skravla, bakt, grilla og virkelig kosa oss… Ja, også må jeg ikke glemme første episode av Orange is the New Black og masse Modern Family denne uka, det er prikken over i-en. Nyt en deilig fridag i morgen! :D

  1. Så sant! Høres veldig bra ut, og turen virker jo som en drømmetur! Takk! Kos deg med bra serier (hoho!), og nyt søndagen!

  1. Nei, for alle del! Ikke noe bry i det hele tatt, og ikke noe å beklage! Gjorde det bare litt enklere for meg selv, i stedet for å skrive all teksten her, hehe!

 5. Herlig!
  Jeg har hatt friuke, og har gjort noe veldig spennende! Jeg har vært på en forundersøkelse for å ta synskorrigering! Det gikk greit og jeg er satt opp for operasjon i august, er både spent og nervøs (god tid å angre seg på) :-) Ellers har jeg gjort ganske lite og tatt et besøk til tannlegen :-)

  1. Åh, deilig med fri hele uka! Woooh, så spennende! Hva er “galt” med synet ditt? Skjønner godt at det er spennende! Lykke til!

 6. Så utrolig skjønne glass! Mesteparten av uken min har blitt brukt på å pusse opp innvendig i huset mitt. Er glad for at vi har hatt såpass fint vær så alle vinduer kan stå åpen så jeg får ut den verste sneken! :-D

  1. Takk! Kjøpte de på IKEA i fjor, og har hatt masse glede av dem. Oooh, gøy med oppussing! Har du fått unnagjort det meste?

 7. Deilig å kunne koble av etter en hektisk uke ;) Denne uken har jeg egentlig bare pakket ut etter å ha vert på reise, stellt hjemme, spist lunch med besteforeldrene mine, vert på kino, samt vert ute og tatt noen øl to dager på rad :) Ganske ok uke :)

  1. Veldig! Høres absolutt ut som en kremuke! Det fortjener du. Håper kommende uke blir minst like bra!

 8. Vi har flytta! Så nå sitter jeg i Trøndelagen og skal ikke tilbake til Oslo før høsten kommer. Gleder meg allerede til skolestart, siden jeg har verdens fineste klasse og skole :-)

 9. Uka har vært lang, sengeliggende et par dager til og med! (Kjedelig å være syyyk!). Men da har jeg fått matet tv-slaven i meg (jeg så ikkeee orange is the new black s2 på under 2 dager, nei nei….) og ikke minst lest litt bøker og kosa liiitt ekstra med pusefrøken, så det har i grunn vært litt koselig også ;) hihi. Klar for ny uke, frisk og i farta!! (krysser fingrene for det i alle fall). God uke til deg! :D

  1. Uff, så kjedelig med sykdom! Håper du har fått samlet masse krefter, og kommer sterkere tilbake i kommende uke! TAkk ohg pris for tv-serier i sånne stunder, ja. Hoho! Og puuuuuser og bøker, såklart. Fortsatt god bedring!

Kommentarer deaktivert.