Home » Risør » 14022012

14022012

Hils på Dexter! Tolv og en halv uke gammel, utrolig leken og ikke minst nysgjerrig!:

I formiddag har jeg vært på besøk hos mine besteforeldre; kaffi-/tekos, hyggelig prat og mimring om “gamledager” ble fort til fire timer, og hjemme  hos mamma og pappa ventet to pusegutter på kos og lek :-)

Pssst: Jeg vil forresten også tipse dere om at vi har Valentinesalg i Pinpoints nettbutikk idag, fram til midnatt! Dere får 25% avslag på ALT ved å skrive inn rabattkoden LOVE når du kommer til kassa. Nettbutikken finner dere her

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, savner sørlandet, kos deg masse!
  Håper du vil vise mange flere pusebilder, det er kanskje det fineste som finnes. :D

 2. Så kos å se bilder av Dexter-gutten :) Han er sårt savnet her hjemme. Rart å kunne spise uten å ha han hengende på skulderen :D

 3. Risør ser så fint ut! Må dra dit en gang skjønner jeg ;P Dexter er herlig, får helt puseangst her :>

 4. Nåmmin, for en nydelig kattepus :-) Dette nøstet smeltet iallefall meg på selveste alle hjerters dag!

 5. Hallooo, Dexter! – I just met you and I luuuv you! <3 (Er det ikke omtrentlig det den hunden i Se Opp/Up sier til den gamle mannen? :-))

 6. Åååååååå. Guud hvor jeg savner min main coon når jeg ser Dexter!

 7. Awww, så nydelig altså! :) Hva syns du om hunder egentlig? Noe å ta opp neste gang du tar opp spørsmål? =)

  1. Hihi, ja, han er ganske så søt! Jeg er veldig glad i dyr generelt, også hunder. Men, jeg er mer kattemenneske:-)

 8. Hei!
  Jeg har nettopp begynt å bruke Lush sine shampo- og balsambarer. Påføringen av shampobaren går veldig fint, men jeg opplever at påføringen av balsambaren er litt mer krevende. Jeg er litt usikker på om jeg påfører balsambaren på “riktig” måte. Så det jeg lurer på er hvordan du påfører balsambarene dine? :)

 9. Så utrolig søt pusekatt. Kjempe fin!
  Men av ren nysgjerrighet lurer jeg på hvorfor katten heter Dexter? Mange (inkludert meg selv) ser jo på serien Dexter, og digger den. Men Dexter er jo en serie-drapsmann. Så når man hører navnet Dexter tenker man/meg kanskje fort på en drapsmann haha. Bare undra litt på at de kalte den for akkurat det navnet :)

  Ser du på Dexter?

  1. Mamma og pappa fikk beskjed om at han skulle hete noe som begynte på bokstaven D, og kom opp med Dexter. Ingen av dem hadde hørt om TV-serien før, og jeg har aldri sett på det. Men joda, kjenner til den! :-)

 10. For en herlig kattepus! Jeg bor i USA dette året, og da måtte pus bli igjen i Norge hos noen snille venner. Fikk “litt” katteabstinens da jeg så bildet av Dexter, altså!

 11. Rart å se vinterbilder av Risør :) Har hytte der, men er der bare på sommeren. Fantastisk fin by, er jo sommerby nr 1!! Elsker de små gatene med brostein og hus som ligger tettitett:)

Kommentarer deaktivert.