Home » Hverdagsblogg » 14012012

14012012

Tok med meg kjekkasen min, i hans nye og fine jakke, ut i januarlørdagen:

Målet var å spise frokostlunsj på Nighthawk Diner, eller Natthauken som vi kaller den:

Målet ble nådd, og jeg bestilte juice:

Hver vår milkshake måtte til; en pistasj, og en med sjokolade og kirsebær:

Maten min så sånn her ut:

Mens Åsmund hadde samme variant, bare med skinke og bacon, i stedet for spinat og asparges:

Meget vellykket lørdagsdate! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dere er så fine! Og utrolig flinke til å finne på ting sammen! :D Gleder meg til jeg kan ta med min kjekkas på sånne små dater ^^

  1. Ja:-D De er ferdige på 16 mm nå. Og han har fått seg en liten samling med smykker også, gitt! Burde nesten legge ut bilde av dem her :-)

 2. Så koselig med kjærestedater selv om dere har vært sammen i mange år. Blir nesten litt nyforelsket på deres vegne! :)

 3. Blir i så godt humør av å lese om dagene dine :) Synes du beskriver så godt og alt du gjør virker så koselig. Blir veldig inspirert! God helg videre Ina :)

 4. Jeg så deg på Rema i Risør for en stund siden, sammen med ?faren? din. Han minnet meg utrolig mye om Hellstrøm bakfra! Og i det magasinet jeg akkurat hadde kjøpt der inne, sto det at din blogg var favorittbloggen til en av dem som var i redaksjonen! :)

  1. Det stemmer nok! Ja, pappa er ganske lik Hellstrøm sett bakfra. Kanskje det er en av grunnene til at jeg liker Hellstrøm så godt? :-) Hmm, hva lags magasin var det da? Nå ble jeg veldig nysgjerrig!

 5. Åsmund har superkul jakke! Ranveig og jeg var på Nighthawk Diner på fredag, før vi kom innom Lush – maten der er veldig god, også er det så fin stemning der :D Tror jeg glemte å takke deg på fredag, men i hvertfall – thank yoooou! Nå lukter det vanilje på badet mitt igjen, hurra! (:

 6. Dit må jeg!
  Elsker retrostilen på det stedet, med skikkelig retro milkshakes!=D YUM! Liker hvordan juicen din har formet seg som et smily ansikt!=D

Kommentarer deaktivert.