Home » Hverdagsblogg » 13122011
  1. Jeg er fast leser av bloggen din, men det er ikke så ofte jeg kommenterer. Nå fikk jeg lyst til å skrive noe til deg, for jeg vil at du skal vite at bloggen din er en humørspreder for meg. Bildene dine er så fine, og du virker alltid så glad og full av liv. Jeg liker også hvor fint du og Åsmund ser ut til å ha det sammen. Du virker som en herlig person :) Håper du fortsetter å blogge i lang lang tid fremover. Jeg har i alle fall vært fast leser i et par år nå ;) juleklem

    1. Kan ikke annet enn å smile av så flotte kommentarer! <3 Tusen veldig mange takk, det varmer VELDIG å høre, og er grunn nummer én til at jeg fortsatt driver med blogging. Takk!!

  2. Jeg har akkurat kjøpt meg et kamera (har du erfaring med Sony Alpha 330, forresten?), og din blogg er UTEN TVIL en av mine største og beste inspirasjonskilder til å bli en flinkere fotograf =) Håper du koser deg, og at du har en flott onsdag!

    1. Har null erfaring med det kameraet, dessverre! Men, åå, så koselig at bildene mine inspirerer! Tusen takk! Håper du óg har hatt en bra onsdag!

    1. De små er fra Søstrene Grene og den store fra Tiger (dansk butikkjede, nyåpna på Arkaden Shopping) :-D

    1. Neeeei, de SMAKER fantastisk!! Og er fine å se på :-D Polkagriser kaller vi det, men kjært barn har som kjent mange navn!

Kommentarer deaktivert.