Home » Interiør » 13052015
 1. Så mange fine farger, Ina! Her om dagen så jeg en salatbolle som fantes i flere farger i superfine mønstre, og jeg tenkte: Den hadde Ina likt :-) Haha… Håper du har hatt en fin dag :-)

  1. Tusen takk for det! Så innmari koselig at du tenkte på meg! Nå ble jeg glad/rørt! Takk, det har jeg. Og det samme til deg!

 2. Så mange flotte ting:)
  Likte spesielt blomsterplansjene. Er de plakater eller fra bøker? Kjøpte ei sånn flott blomsterbok i loppemarkede en gang. Hadde en ide om at jeg skulle ramme inn bildene. Desverre var papiret såpass tynt at baksiden vistes gjennom hvordan jeg enn gjorde det.
  Likte også de sylinderformede boksene.
  Synes det er pent at ting man bruker også kan stå fremme, som feks te og de herlige sugerørene og muffinsformene.
  Men mest av alt synes jeg det er forfriskende med et hjem der man går sin egen vei. Det er så tomt når man trør inn i et hjem der alt er stuet bort, og det som står fremme av skåler og lyseholdere er kjøpt fordi det var trendy og tidsriktig. Ikke fordi vedkommende nødvendigvis hadde noe forhold til det. Men.. smaken er som baken;)

  1. Tusen takk, Ann! Blomsterplansjene er plakater kjøpt på IKEA, faktisk! Jeg er skikkelig glad i sånne, og drømmer om en stor, gammel plansje med planter på, den dagen vi får vårt eget hus. Så kjedelig at det ikke fungerte som du ønsket! Det er ikke alltid så lett å få laget ting. Takk, det synes (naturligvis) jeg også! Såklart får folk gjøre som de vil, men jeg synes det er litt hyggeligere med noen personlige gjenstander stående framme (en trenger ikke gå helt bananas, som jeg!), enn å ha alt helt striglet med brettekanter. Hehe!

Kommentarer deaktivert.