Home » Helgekos » 13032015

13032015

IMG_5419farg
Jobbfredag betyr tidlig opp å stå, og frokost sammen på morgenkvisten. Åsmund har allerede reist avsted til jobb, mens jeg jobber litt med bloggen her hjemme, før jeg starter arbeidsdagen på ordentlig. Idag lengter både hodet og kroppen virkelig til at det skal bli helg, for jeg har vært så sliten og utafor hele uka. Føler energinivået har vært på bunn, og morgenene vært ekstra trøtte (jeg er vanligvis en morgenfugl med mest energi tidlig på dagen!). Da skal det bli godt med lørdag- og søndagsfri, småpusling her hjemme og kanskje en tur i skogen! Men aller først nå: Mer kaffi! God helg, folkens!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ønsker deg en kjempe fin helg! Kommer nok til å ha den fineste helgen nå på en god stund, da jeg fikk en mail istad om at jeg har fått jobb i den norske butikken i Disney World. Så flytter til Florida i Juni, wii :D

    1. Tusen takk! Woaaahhh, så innmari kult! Gratulerer så mye, det høres veldig spennende ut! Juni er jo ganske så snart også!

  2. Ååh, for en herlig gif! Håper du får samlet litt energi i helga! God helg! :)

    1. Tusen takk for det! Det er så gøy med gif, så det er stas å høre at du likte den! Takk, jeg håper og tror det. Håper du får en rolig og fin helg også!

  3. Goood helg! Har nettop kommet hjem etter to uker på sjøen, og nå står hele 16 dager med fri foran meg! En virkelig god følelse å starte helgen med :-)

Kommentarer deaktivert.