12092012


Serveringsbrett fra Kipekee

Onsdagen ble nøyaktig så avslappende som jeg hadde sett for meg på forhånd: Lang frokost, tedrikking og lesing i en splitter ny bok i godstolen ved stuevinduet. Litt nødvendig husarbeid og sysling, litt solslikking på terrassen i ettermiddagssola. Nydelig middagsmat (oppskrift her), fotografering til et par små Lushinnlegg som kommer i nærmeste framtid. Og planlegging av en liten bloggkonkurranse til dere. Spennende? :-) Håper deres onsdager har vært like fine, enten de har vært travle, avslappende, eller sånn midt på treet.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så bra at du har hatt en så bra dag! Jeg er syk, og har derfor ligget hjemme i hele dag, og har enda ikke blitt noe bedre. I morgen kommer min kjære på sykebesøk og har kanskje med seg litt iskrem til meg! :)

  Ha en fin dag videre!

 2. Så fin genser! :D Min onsdag har vært fylt med skole, skrivekurs, venner på skolen, spising av vafler og strikking :D

 3. Du har så mange fine ting! Både i huset og på deg – jeg blir glad av hvert blogginnlegg eller Instagram-bilde jeg ser :) For en fin genser, og fór en bok. Det er en av mine favoritter!

  1. Tusen takk for det, du :-D Veldig koselig sagt av deg<3 Boka er jeg halvveis i, og liker den godt!

 4. Fint det har blitt hos deg!
  Høres ut som en perfekt onsdag:).

  Onsdagen min startet med en skogstur sammen med hundene, den har vært veldig avslappende faktisk. Det er godt noen ganger :).

  Ah, gleder meg til Lush innlegg! Jeg skal snart til Oslo, håper det blir denne uken, og gjøre et super innkjøp. Jeg skal iallfall svi av 5 lapper tihi :D.

  Takk for at du introduserte meg for Lush, for snart 2 år siden. Evig takknemlig for det!
  Ønsker deg og dine en vakker kveld videre <3

  1. Takk for det! Skogstur høres enda koseligere ut, spør du meg! :-) Synes det er så koselig at du har blitt så fan av Lush! Det er jo både et genialt konsept og geniale produkter! Kanskje vi sees der!

   1. Det var veldig koselig så vist :).
    Ja, kanskje vi sees. Hadde vært koselig!
    Jeg har fylt ut et A4 ark med alt jeg skal ha. Så i dag får jeg mye fint fra fineste Lush!
    Genialt konsept jah, jeg forteller om Lush til alle jeg møter på. De sier ofte at det lukter så godt av meg, fniis. Så da forteller jeg. Og så anbefaler jeg ofte Lush fremfor andre såper etc. Når folk skal handle :).

    1. Hoho, så moro! Ser lista de var riktig så fin! Jeg slutta på jobb klokka seks, så jeg rakk deg dessverre ikke. Men, jeg regner med at Maja fikk hjulpet deg fram allikevel! :-D

     1. Maja var så flink så! Hun ble nå like overrasket som meg da vi leverte handle listen tihi.
      Hun sa, oi, dette var en lang liste. Og når kassa lappen ble skrevet ut sa hun: oi, dette er nok den lengste lappen jeg har skrevet ut iallfall. hihi :). Var super gøy å få kjøpe en så masse fine produkter!! Så i dag, har jeg blogget laaaaangt hehe :).

      Det var utsolgt på noen produkter, så jeg er snart tilbake, kanskje vi rekker hverandre da :).

 5. Åh, så deilig! Jeg har en sånn torsdag nå, jeg! Jobber skift, så i dag har jeg formiddagen fri. Ute er det en skikkelig høststorm i anmarsj, så jeg koser meg med en bok (jeg også), stearinlys og noe varmt i koppen. Så får jeg se om jeg orker å gyve løs på alle klærne som burde vært brettet sammen og plassert rundt omkring….eller så overlever de nok fint i sofaen på stua en dag til ;) Klem fra Anette :)

 6. Åh, jeg kjøpte den boka på engelsk på Fretex for noen år siden. Det er en av de fineste bøkene jeg vet om, og jeg anbefaler den til absolutt alle jeg kjenner! :D

 7. Veldig koselig blogginnlegg! Elsker når man har en sånn god hverdagsfølelse, sånn at alt er ok, husarbeid, you name it: alt er bare…koselig! Og sånn inspirasjon ga dette innlegget meg! :)

 8. Åh jeg elsker den boken!! Mark Haddon har en fantastisk fin måte å skrive rett inn i hjertekroken :) Alltid like koselig å titte innom bloggen din, selv om det alltid blir lang tid mellom hver gang!

Kommentarer deaktivert.