Home » Hverdagsblogg » 12072014

12072014

DSCF3849

DSCF3831
Bildene i dette innlegget er fotografert med Fujifilm FinePix X10

Etter atter en svett arbeidsdag igår, møtte Åsmund meg da jeg kom hjem med bussen, og sammen vandret vi inn i skogen, og fram til badeplassen. Å kjøle seg ned i det deilige ferskvannet var akkurat det vi begge trengte, og vi koste oss masse med å bade både lenge og vel. Etterpå trasket vi hånd i hånd hjem, spiste frossenpizza og godteri i sofaen, mens vi så på forskjellige filmer som gikk på TV. Jeg kjente meg helt utkjørt etter en så travel og varm arbeidsuke, og det var så godt å bare sløve litt! Leiligheten vår er helt kaos nå forresten, for vi er midt oppi pakking til Risørferie. Hodet er forøvrig også ganske kaotisk, men det er deilig med en fridag fra jobb midt oppi det hele! Bare én arbeidsdag igjen, så vender jeg snta mot det blide Sørlandet, og sommerferien kan for alvor begynne! Jeg kan nesten ikke vente!

Hva med dere: Har dere sommerferie?

DSCF3791

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, det så herlig ut!

    Jeg har ikke sommerferie, nei. For en og en halv måned begynte jeg i fulltidsjobb for første gang i mitt liv, så det blir nok ikke noe mer ferie på meg i år (selv om jeg kjenner at jeg kunne trengt det, jobb er slitsomt!).

    1. Kjempe! Gratulerer med jobben! Men ja, da blir det nok ikke mye ferie, nei! Du får nyte de fridagene og den fritida du får innimellom!

  2. Kos dere masse i Risør! Jeg har feriert på Sørlandet (Grimstad og Kr.sand) de siste dagene, men skal hjemover til Bergen igjen i dag :)

  3. Skal jobbe i hjemmesykepleien her i kommunen før jeg drar til Rhodos om to uker! Kan ikke vente :D

  4. Fantastiske bilder og hørtes ut som dere hadde det supert ! Jeg har ferie, så her går det i sene kvelder som regel med familie og venner der vi finner på mye rart :D

Kommentarer deaktivert.