12 år <3

Hipphurraaa for kjærligheten!
Idag feirer jeg 12 år med verdens fineste kjæreste og ektemann,
og i anledningen tenkte jeg vi skulle ta en titt på noen av kjærestedagene våre de siste årene!:
12years

26. april 2009: 
Vi bodde begge fortsatt hjemme hos foreldrene våre, og det var en riktig så fin vårdag. Sammen dro vi på Kast Loss, Risørs fineste restaurant, for å spise en bedre middag. Jeg husker vi følte oss ganske voksne og selvstendige der vi satt på restauranten, og noen måneder senere flyttet vi sammen til Oslo, tenk! Den våren der var på mange måter et vendepunkt, sett tilbake på den nå.

26. april 2011:
Kjærestedagen det året tilbrakte vi i Risør, med en bedre middag, gaveutveksling, og Åsmund overrasket meg med blomster, til og med!

26. april 2013:
Haha, denne kjærestedagen er ikke lett å glemme! Vi spiste en romantisk middag på indisk restaurant, og *vips* så falt den knekte tanna mi av, og *svupp* så hadde jeg slukt den. Det hele resulterte i en tur på tannlegevakta, hvor vi tilbrakte bokstavelig talt timevis, før jeg fikk fikset det hele. For en dag! Men, Åsmund fridde da til meg bare noen måneder etterpå, så sååå ille var det nok ikke :-)

26. april 2014:
Luksus! Dette var vår siste kjærestedag som kjærestepar, før vi giftet oss tre måneder etterpå. Iiiik! Vi sjekket like greit inn på Grand Hotel, i et ekstra fint rom, nøøøt badebasseng, badekar, godis, god mat, og skikkelig hotellhygge. Herrrrlig!

26. april 2015:
11 år som kjærester feiret vi i den kanskje mest romantiske byen i verden, i alle fall i følge folk flest: Paris, nemlig! Det var en kjempefin tur, og byen overrasket oss begge svært positivt. Det var virkelig en romantisk, opplevelsesrik og finfin tur, og en skikkelig perfekt feiring av dagen!

..Og kjærestedagen i år?
Ikke så veldig ekstravagant egentlig, annet enn middag på en skikkelig bra restaurant. For, vi har jo tross alt nettopp kjøpt oss et nytt hjem sammen, og det er vel en grei kjærestegave nok i seg selv, eller? Jeg klør dog noe heftig i reisefoten da, men det får vente, hehe! Uansett; tenk at til neste år har jeg vært kjærester med Åsmund halve livet mitt. Æææ, det er både veldig rart, og veldig fint, å tenke på! Jeg er fortsatt forelska i ham, kjenner på en inderlig takknemlighet og glede over å ha ham i livet mitt, over å være gift med min beste venn, mitt forbilde, og min sjelevenn. Kliss, javisst, men åh, så fint<3!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Gratulerer så mye til dere! :-)
  Åj, er det tre år siden det med tanna allerede? Syns ikke det er så lenge siden jeg leste det jeg :-O

 2. Åå, gratulerer så mye til dere – og ikke minst hurra for kjærleiken! :D <3
  Jeg fikk også litt "wow"-følelse, når jeg innså at jeg har fulgt deg i maaange år, hehe, tiden flyr!

  1. Tusen hjertelig takk! Ja, herlighet, bare til dit man kan bla seg tilbake i arkivet på denne bloggen, feiret vi ikke mer enn fem år sammen, og det er jo i grunnen ikke bare bare, heller! Jeg setter veldig stor pris på at du henger med, selv etter alle disse årene!

 3. hurra og gratulerer så mye! <3 dere er kjempe fine og et forbilde! jeg feirer ett år med kjæresten min i mai og det er ren lykke og håper på mange fine år som dere har! :)

  klem

 4. 12 år høres sykt lenge ut! Men, tiden går jo også så fort, og da er det ekstra fint å ha noen å dele reisen med :D
  Hurra for dere og for kjærligheten!

 5. Jeg feirer 4 år med kjæresten min nå i juli, og til neste år skal vi gifte oss! Skulle ønske vi bodde nærmere for da hadde jeg booket deg som fotograf <3 Gratulerer med kjærestedagen!

  1. Åiåi, gratulerer så mye! Og så koselig! Du kan alltids booke meg allikevel da (da kommer jo reise og opphold i tillegg i prisen, såklart!). Det hadde vært veldig hyggelig!

Kommentarer deaktivert.