Home » Foto » Risør » 11112012
 1. Så nydelige bilder! Det er fortsatt både høstvær og høstfarger ute, men jul og hvit snø nærmer seg med stormskritt – herlig :) Ha en super dag, klem fra Anette :)

 2. Så fine bilder!!!! Ja, jeg gleder meg masse, skal ha førjulsmiddag med familien i helga og det innebærer pynting og diverse! :D

 3. Jaaa! Før har jeg vært sånn “ingenting før desember!”, men innså etterhvert at jeg følte jeg ikke rakk å nyte jula når mye av desember gikk til å forberede ting til desember… Så i år skulle jeg egentlig begynne i november da, men vi er midt i flyttekaos, så det får vist vente til desember i år også. Har hengt opp julestjerne i vinduet da, hoho!

  1. Skjønner jeg godt! Her er det litt sånn også, ingenting før jul. Men! Vi får nå se om det kanskje blir liiitt smugpynting i neste uke, hoho! :-D Lykke til med flyttinga forresten! Ble det badekar?

 4. Hei! :)

  Har lest om lush på bloggen din lenge, men jeg er i Oslo veldig sjeldent så jeg har aldri besøkt butikken. Men i helga var jeg i Oslo en tur og da var jeg innom Lush på byporten for første gang. Storkoste meg i butikken, og skrubb, krem, shampoo og balsam fikk bli med hjem :)
  Men jeg lurte på et par ting; er det en “best før”-dato på lush-produktene?
  Har du noe erfaring med den hvetegress-mascaraen dere selger? Om den holder hele dagen, om den er vannfast osv :)
  Takk og lov for at dere har nettbutikk! Hehe :)

  1. Hei! Så koselig å lese at du fikk handla deg noe fint! På alle produkter som kommer i en beholder har et klistremerke på seg med et bilde av hvem som laget produktet. Det står også personens navn, når produktet ble laget og når det går ut på dato :-) Jeg har mange produkter som har gått ut på dato, og jeg opplever svært sjeldent at de blir harske og dårlige. Lukter og ser de rare ut, bør de derimot kastes ;-) Maskaraen har jeg brukt hver dag siden i høst, og jeg er veldig fornøyd! Den er ikke vannfast, men sitter som vanlig maskara. Klumper ikke i det hele tatt heller!

 5. Er så klar for julen at det nesten gjør vondt! I år har vi eeendelig plass til juletre også, noe som har betydd juletrepynt shopping på høyt nivå her i hus :>>>
  Om bare snøen kunne komme for å bli…
  P.S. Likte det nederste bilde super godt! Hadde vært flott i stort format på veggen♥

  1. Hoho, så moro! Kos deg masse med pyntinga! Gleder meg til snøen kommer :-D Åh, så fint sagt! Takk!

Kommentarer deaktivert.