Home » Hverdagsblogg » 11082012

11082012


Blåbærmuffins og grønn te med sitrus og bergamot

To uker med iherdig jobbing som vikar for Mari på Pinpoint er over. Til uka er det tilbake til normalen med litt Pinpointjobbing, litt Lushjobbing og litt fri. Det skal bli veldig godt! Tida etter Åsmund og jeg kom tilbake til hovedstaden etter sommerferien vår i Risør har vært superhektisk, med masse jobbing for min del, pluss alt rundt flyttinga. På bussen på vei hjem fra jobb i dag var jeg faktisk så sliten at jeg var på nippet til å sovne, og nå gleder jeg meg til å kunne senke skuldrene og slappe av. Å komme skikkelig tilbake til normalen min og hverdagen, rett og slett!

Kvelden idag skal nytes med kjærestekos og film, og morgendagen skal få bli som den vil. At den skal få gå i et sakte og behagelig tempo er jeg i alle fall helt sikker på! Håper dere har en strålende helg, enten dere har jobbet, vært på festival, hyttetur, hjemme eller noe annet fint :-) God helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Mmm, så godt det så ut! Vi har blitt bedt på kveldsmat til gode naboer og gleder oss veldig. Forresten bare en liten finpuss nå, så kommer det en mail din vei :)

  2. Jeg unner dere en skikkelig rolig og koselig helg etter denne strevsomme perioden. Nyt dagene som kommer, det blir sikkert digg å kjenne hvilepulsen etterhvert!
    Bildene fra Bare Jazz var veldig fine, forresten. Det er et sted med mye personlighet!

Kommentarer deaktivert.