Home » Hverdagsblogg » 11062014

11062014

Morgenmøtet på Lush var unnagjort på rett under to timer, og like før klokka ti i formiddag ventet jeg på trikken ute i det varme været. På knærne har jeg små kloremerker fra Apo som liker å koseklore meg når han ligger på fanger og får kos, hihi!:
DSCF3461

Jeg fikk forresten sjåppa litt godsaker fra Lush også. Noen essensielle nødvendigheter bare, hoho!:
DSCF3462

På Løkka fikk jeg vært innom Ses Optikk, plukket opp linsene mine, og løpt til trikken tilbake til sentrum.
DSCF3465

På Pinpointjobben gikk alt som smurt. Blide kunder, blid kollega, blid ina. Arbeidsoppgaver som gikk på skinner, også! Supre saker! Og god lunsj/middag på toppen av det hele! Tofurett fra Rice Bowl blir ikke feil:
DSCF3484

Etter jobb gikk jeg innom Oslo City, kjøpte med noen saker til Apo på dyrebutikken og tittet etter topper/singleter/t-skjorter (jeg fant ingen jeg likte, buhu!). Her er et “selfie” for å vise fram hva jeg fant på med håret mitt igår! Bare litt lyserosa farge i tuppene, for å piffe opp den kjedelige sparesveisen. Forandring fryder!:
DSCF3491

Vel hjemme ble Apo kjempeglad for det jeg hadde med til ham, og måtte prøvesmake leka, haha!:
DSCF3502

Håper dere har hatt en bra onsdag! Jeg stuper nå i seng!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det er på slike travle dager man blir effektive! Man har liksom ikke noe valg, og da føles det ekstra godt å legge seg under dyna om kvelden :-) Selv fikk jeg i dag morges vite temaet til eksamen, som skal holdes i morgen allerede! Etter den muntlige eksamen i morgen kan jeg endelig si meg ferdig med 13års skolegang og det føles godt å tenke på det midt oppi all lesingen :)

  1. Ja, det har du virkelig rett i! Puh, du får ha veldig masse lykke til! Kan tenke meg det vil føles som en stor lettelse og befrielse!

 2. Så fin du var :D Det kledde du som vanlig ;) Hatt en fin dag, men stuper nok hvert øyeblikk i seng selv. Dagen har gått i ett, men samtidig liker jeg sånne dager iblant for da er det så godt å legge seg ;D

 3. Hei! Hvor mye utvidet er ørene dine i mm? Synes de har så fin størrelse! :-)

 4. Så stilig på håret!!
  Nå fikk jeg utrolig lyst til å farge tuppene på sparesveisen min også, kanskje i pastellilla!
  ooooh, det hadde vært gøy!

 5. Sånne dager er så deilig, synes nå jeg. Bare det å vite at man har full dag med ting å gjøre er fine dager, og da er det ekstra godt å komme hjem også ;)
  Hvor er brillene dine fra? Digger de ;)

  1. Ja, de er det når de kommer en gang i mellom, men når alle dagene plutselig er sånn, blir det litt mye, hehe! Er heldigvis bare i en periode! Tusen takk for det! De er kjøpt hos Ses Optikk på Løkka. De har utrooolig mange fine brilleinnfatninger!

Kommentarer deaktivert.